איך מפרקים את השומן בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מפרקים את השומן בבטן
    עמיר
    30/01/2007

שלום...אני בחור בן 26 שמתאמן שנתיים בחדר כושר ,יש לי גוף מהמם חוץ מכמה איזורים בבטן שזה איזרו בטן תחתון ומותניים ...מה אני עושה במצב כזה ?..אבקש ממך לעזור לי בלמצוא תוכנית חיטוב מתאימה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מפרקים את השומן בבטן

הוספת תגובה

• הורדת שומן נקודתית

עמי עיני
    31/01/2007

כדי להרזות בבטן עליך להוריד את אחוז השומן בגוף שלך. לשם השגת מטרה זאת מומלץ שתשלב אימונים אירוביים (כדי להגביר את שריפת הקלוריות שלך) ואימוני משקולות (כדי להעלות או לשמור על מסת השרירים שלך, כך הקצב המטאבולי שלך במנוחה יעלה ותשרוף יותר קלוריות גם במנוחה) יחד עם תוכנית תזונה שתצמצם את הצריכה הקלורית שלך (בעיקר של השומנים). חשוב גם כי את האוכל שלך תפרק לארוחות קטנות אותם תאכל במהלך היום.

אם תתאמן ספציפית על שרירי הבטן (כמו עכשיו) הדבר יחזק אותם אך לא יוריד את הבטן ספציפית (אין הורדת שומן נקודתית). לכן לא מומלץ להגזים באימון הבטן ולהקדיש לאימון הבטן 3-6 סטים מצטברים בלבד בכל אימון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו