מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השמנה וצלוליטיסרונית27/01/2008
בת 25 שוקלת66 גובה 1.78
עליתי במשקל ואני רוצה להוריד 10 קילו הופיעו אצלי סימני צלוליטיס נוראיים בקיצור התחלתי לקחת את עצמי בידיים כיוון שאני נמצאת בארה"ב ועוד חודשיים אני חוזרת לארץ אחרי שנה!!!!!! אני חייבת לחזור למשקלי הקבוע.התחלתי להתאמן בחדר כושר אני ממש מבולבלת ממההליכון כמה זמן עליי ללכת עליו? באיזה מהירות ?והכי חשוב למצק את הגוף בחזרה ולהיפטר מהצלוליטיס בישבן ,על כמה אני צריכה לכוון את העלייה ולמשך כמה זמן?בקיצור מבולבלת אבל נחושה.ולגבי תפריט אני אוכלת אוכל בריא ודיאטטי.תנו לי עצות לגבי שימוש במצבי על ההליכון,ואיזה עוד מכשירים יעזרו להיפטר ממיצבורי השומן בישבן ובירכיים.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רונית...
אודל27/01/2008היי,כמה שאלות...זאת את עם הלחם?..אגב מצאתי לחם שהוא גם קל,וגם דיאטטתיוגם מחיטה מלאה ופרווה!!! תגידי לי באיזה אזור את גרה ואני יגיד לך איפה אפשר למצוא...
תגידי את אופר?...
בקשר למכשירים..אני גם מתאמנת בחדר כושר אני אישית הייתי ממליצה לך לעושת בהליכון כ40 דק' הליכה מהירה,באליפטי,במכשיר "סקי"...שתופסים עם הידיים ומזיזים את הרגליים הלון ושב...לי זה עוזר...
אבל חכי למומחיםםם...
הבצלחהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלוליטיס
ישראל פרנקל27/01/2008שלום רונית,
מיכון שאת נחושה לרדת במשקל ובשמן קצר כל כך קודם כל הייתי מתיעץ עם תזונאי/ת. לאחר מכן הייתי מוסיף לתוכנית האימונים שלך גם אימוני משקולות ובמיוחד תרגילים כגון סקווט וLUNGES.
על ההליכון הייתי מבצע אימונים של שינויי מהירויות ושיפוע. הייתי הולך / רץ במשך כ- 45 דק ופעמים בשבוע גם מבצע פעילות על קרוסטריינר . מצרףף את הפעילות באימוני כוח. ואולי גם קצת ספיינינג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה
עופר קיס29/01/2008בחדר כושר תבררי מי המאמן הטוב ביותר, השקיעי קצת וקחי שיעור או שניים , שיארגן לך תוכנית אימון מתאימה ובריאה לפני חזרתך ארצה
תשאלי מי מוסמך ACSM או NSCA ואם אין אז AFAA או ACE . אלו איגודים נותני תעודות אימון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)