לא רואה תוצאות בהורדת השומן והמשקל.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רואה תוצאות בהורדת השומן והמשקל.
    אשר
    06/11/2011

אני מתאמן בחדר כושר מזה כחודשיים. שגרת האימונים שלי הינה ארבע או חמישה ימים בשבוע. חצי ראשון של האימון הוא אימון כח למשך 60 דקות חצי שני הינו הליכה על מסלול מהירות 5.5-6 60 דקות ועדין לא רואה תוצאות בהורדת השומן והמשקל איפה אני טועה?
    תודה על הסבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תלוי מאד גם בתזונה

מישאל
    08/11/2011

תנסה להוריד פחמימות וסוכרים ולהמנע מלאכול מהערב.

התזונה היא החלק החשוב לא פחות ממכון כושר

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רואה תוצאות בהורדת השומן והמשקל. - תגובה

ד''ר איתי זיו
    08/11/2011

הערותי....
    1. האימונים על פניו בהיקף מספק השאלה הנה האם העצימות מספיק גבוהה. הן באימון האירובי והן באימון האנאירובי. הליכה בקצב המצוין ייתכן שאינה מגרה את הסף התחתון של הדופק הנחוץ לשם שיפור ביכולת האירובית מומלץ לפלו 60% מהדופק המירבי. ייתכן שאינך מגיע לרמה זו. בהיבט של אימוני כוח גם חשובה העצימות של האימון. בכל סט באימון חשוב לבצע כך שבחזרות האחרונות יש קושי להמשיך ביצוע של חזרות נוספות. רק כך, ייתכנו שינויים . בפועל יש רבבות מתאמנים הפוקדים את מועדוני הכושר ולא משפרים יכולתם הגופנית בשל עצימות אימון נמוכה.
    2. חשוב לגוון ולהחליף תוכנית אימונים אחת לחודש וחצי בממוצע.
    3. חשוב לבנות תפריט תזונתי מתאים. מכיוון שבמידה ואין חשיבה ותכנון של התפריט האימונים לא ממש יסייעו בעניין ולא תחול ירידה במשקל או באחוזי שומן באופן ממשי.
    בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו