חיטוב או עליית מסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוב או עליית מסה
    שאול
    06/11/2011

שלום
    יש לי בעייה. אני מתאמן משו כמו שנה ויש לי מבנה גוף רזה ואני מרגיש שאם אני לא מתאמן כמה ימים אז נפח השריר קטן וזה הופך אותי לתלותי בכושר כי אני מרגיש שזה לא פייר שאני מתאמן שנה וגוף אחרי כמה ימים נראה רזה יותר.. האם זה חייב להיות ככה ?
    דבר שני
    כרגע אני עובד על חיטוב בגלל שאני חושב שנפח השריר ייקטן פחות מאם אני אעבוד על עליית מסה אם אני לא אתאמן כמה ימים, האם זה נכון?, או שזה בכל בסוג אימון שאני אבחר אם אני לא אתאמן כמה ימים אז הגירוי של השריר נופל ואני חוזר קצת אחורה?. תודה רבה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב או עליית מסה

הוספת תגובה

• חיטוב או עליית מסה - תגובה

ד''ר איתי זיו
    09/11/2011

הערותי...
    1. לאחר מספר ימים ללא אימונים חלה נסיגה ביכולת הגופנית. הנסיגה הנה מהירה במיוחד כשמדובר באימונים אירוביים ופחות משמעותית כשמדובר באימונים אנאירוביים. אזי גם הפסקה של שבועיים אינה כה מהותית יחסית לאימונים אירוביים.
    2. הירידה ביכולת הגופנית תלויה רבות ברמת המתאמן. לפיכך מתאמנים מתקדמים יחוו ירדה קטנה יחסית לעומת מתאמנים מתחילים.
    3. חשוב לבנות תוכנית אימונים מתאימה ולבצע אימונים אפקטיביים מכיוון שייתכן שבפרק זמן מסוים ניתן להשיג תוצאות טובות יותר באימון.
    4. לתזונה חשיבות רבה בתהליך עצמו ושינוי הרכב הגוף לא ממש יצליח בטרם צורכים כמות הקלוריות המתאימה וביחס הנכון בין אבות המזון.
    5. בפועל, ירידה ביכולות הגופניות תתרחש תמיד ולכן אין ברירה צריך להתאמן במהלך כל החיים (!!!!!!!!!) ולשמור על אורח חיים ספורטיבי.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו