מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עודפי עורש09/11/2011
שלום, אני בת 27, 1.67 שירדה לאחרונה למעלה מ30 קילו למשקל של 67. הירידה במשקל הייתה תוך שנה (קצב לא מהיר ) בליווי של תזונה ושחייה יומיומית. למרות זאת, אני סובלת מעודפי עור רבים באזור הבטן. בחודשיים האחרונים אני הולכת מינימום 5 פעמים לחדר כושר לפחות לשעה וחצי בעצימות די גבוהה ובנוסף הולכת לחוגי אירובי פילאטיס ספינינג ועוד. אומנם ההיקפים אכן נעשים צרים יותר אך עודפי העור לא נעלמים. אני די צעירה והירידה הייתה יחסית מתונה וכללה ספורט. אם יכול להיות פתרון שהוא לא בצורת ניתוח (שאותו לא אעשה) לשיפור המצב אשמח מאוד לשמוע עליו כיוון שהדבר די מתסכל לאחר כל העבודה הקשה הזו. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודפי עור - תגובה
ד''ר איתי זיו09/11/2011הערותי...
1. עודפי עור מהווים בעיה שכיחה ממש אצל הירודים במשקל. ניתן לעשות ולשפר המצב עד גבול מסוים. מעבר לכך, במידה ומעוניינים בשיפור ממשי - ניתוח הנו הפיתרון. במקרים שבהם מדובר בגברים עלייה במסה השרירית תסייע כמובן גם ויתרום לשיפור בהופעה.
2. חשוב להתמיד מכיווון שהעלאת הטונוס השרירי משפיע מאוד על ההופעה, למרות עודפי העור הקיימים.
3. חשוב בתוכנית אימונים לבצע תרגילים בהם מחזקים את השרירים המייצבים העמוקים שמשפיעים גם על ההופעה החיצונית. לדוגמה שרירי בטן וזוקפי גב מתאימים ועוד. שהיציבה זקופה, הבטן אסופה ההופעה הנה איכותית יותר.
4. חשוב במקביל לעקבו אחר השינויים במסת הגוף הרזה לעומת מסת הגוף השמן. זאת ניתן לעשות על יד איש מקצוע.
בהצלחהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)