עודפי עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודפי עור
    ש
    09/11/2011

שלום, אני בת 27, 1.67 שירדה לאחרונה למעלה מ30 קילו למשקל של 67. הירידה במשקל הייתה תוך שנה (קצב לא מהיר ) בליווי של תזונה ושחייה יומיומית. למרות זאת, אני סובלת מעודפי עור רבים באזור הבטן. בחודשיים האחרונים אני הולכת מינימום 5 פעמים לחדר כושר לפחות לשעה וחצי בעצימות די גבוהה ובנוסף הולכת לחוגי אירובי פילאטיס ספינינג ועוד. אומנם ההיקפים אכן נעשים צרים יותר אך עודפי העור לא נעלמים. אני די צעירה והירידה הייתה יחסית מתונה וכללה ספורט. אם יכול להיות פתרון שהוא לא בצורת ניתוח (שאותו לא אעשה) לשיפור המצב אשמח מאוד לשמוע עליו כיוון שהדבר די מתסכל לאחר כל העבודה הקשה הזו. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודפי עור

הוספת תגובה

• עודפי עור - תגובה

ד''ר איתי זיו
    09/11/2011

הערותי...
    1. עודפי עור מהווים בעיה שכיחה ממש אצל הירודים במשקל. ניתן לעשות ולשפר המצב עד גבול מסוים. מעבר לכך, במידה ומעוניינים בשיפור ממשי - ניתוח הנו הפיתרון. במקרים שבהם מדובר בגברים עלייה במסה השרירית תסייע כמובן גם ויתרום לשיפור בהופעה.
    2. חשוב להתמיד מכיווון שהעלאת הטונוס השרירי משפיע מאוד על ההופעה, למרות עודפי העור הקיימים.
    3. חשוב בתוכנית אימונים לבצע תרגילים בהם מחזקים את השרירים המייצבים העמוקים שמשפיעים גם על ההופעה החיצונית. לדוגמה שרירי בטן וזוקפי גב מתאימים ועוד. שהיציבה זקופה, הבטן אסופה ההופעה הנה איכותית יותר.
    4. חשוב במקביל לעקבו אחר השינויים במסת הגוף הרזה לעומת מסת הגוף השמן. זאת ניתן לעשות על יד איש מקצוע.

בהצלחהי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו