מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהרונן10/11/2011
אני מתאמן כ 7 שנים בשיטת 4 אימונים בשבוע abcd
רגליים לבד
חזה לבד
גב בייספס
כתפיים טרייספס
כל שריר פעם בשבוע עכשיו אני טס לטיול של חצי שנה ולא יהיה לי הרבה זמן להיתאמן בחדר כושר מקסימום 3 אבל לא בטוח יכול להיות שלפעמים אני יחסיר גם את זה איך להיתאמן?
אני יכול לעשות abc או ש abc זה ממינימום 3 ואם אני יגיד לפעמים פחות זה לא אפקטיבי?
כי פשוט אני לא יכול להתחייב למספר מסויים של אימונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
עופר קיס11/11/2011ממליץ על שני אימונים בשבוע TOTAL BODY או ABC
תהנה גם בשבילי
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעופר
שלמה כהן12/11/2011אז אני אלך על abc
החלוקה תיהיה
1.חזה יד קדמית
2.גב ויד אחורית
3.רגליים וכתפיים
ומקסימום אם אני לא מספיק את כל האימונים באותו שבוע אז אני ימשיך מאיפה שהפסקתי שבוע לפני נכון?
איך החלוקה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעופר - תגובה
עופר קיס12/11/2011כן, נשמע הגיוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעופר
שלמה כהן12/11/2011טוב תודה רבה על הייעוץ
אם אפשר עוד שאלה קטנה מה המקסימום הפסקה שאפשר לחכות בין אימון לאימון על אותו שריר עד שהגוף מתחיל לפרק אותו
כאילו בשביל שמירה על המסה לא היפררופיה?
כמה זמן מנוחה הוא המקסימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעופר - תגובה
עופר קיס12/11/2011אני מניח שבין שלושה לחמישה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעופר
שלמה כהן12/11/2011אז איך זה ש הייתי עובד 4 אימונים על כל שריר פעם ב 7 ימים ועליתי במסת השריר כלומר הייתה היפרטרופיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעופר תגובה
שלמה כהן13/12/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעופר תגובה - תגובה
עופר קיס13/12/2011שרירים גדולים כמו רגליים וגב תחתון אימון קשה מאד , יכול להיות 7 ימים, קבוצות שרירים קטנות יותר, לא יהיה שיפור אם אימון כל שבוע
שלמה כהן14/12/2011אהל השרירים הקטנים עובדים כל הזמן כמסייעים
נגיד אני עושה חזה אני מפעיל את הטרייספס והכתף קדמי חזק
עודשה גב אז בייספס וכתף אחורית
כתפיים גםם טרייספס וגם בייספס
בקיצור כל פעם שאני עובד על שריר עובדים גם המסייעים אז זה בסדר אם אני לא מספיק את כל השרירים באותו שבוע כי הם עובדים כמסייעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)