אורח תזונה ואימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה

רז
    13/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורח תזונה ואימונים
    רז
    12/11/2011

שלום,
    אני בן 20, גובה 171 ושוקל בין 58-60 ק"ג וזאת לאחר שבמהלך השנה האחרונה ירדתי באיזור ה25 ק"ג.

עקב הירידה במשקל נהייתי מכור לספורט ואיני מצליח להפסיק לא משנה מה. בנוסף לזה אני מקפיד על התזונה יתר על המידה וממשיך להרזות לאט ולהרגיש חלש ולא טוב.

סדר האימונים שלי הוא:
    יום א' - ריצה 10.5 ק"מ + אימון כוח על משקל גוף (6 סטים של 20 חזרות - בטן + 6 סטים של 15 חזרות - שכיבות שמיכה)

יום ב' - שחיית חזה 25 דקות (50 בריכות) + ריצה 4 ק"מ.

יום ג' - ריצה 10.5 ק"מ + אימון כוח על משקל גוף (6 סטים של 15 חזרות - שכיבות שמיכה + מתקני כוח בפארק על משקל גוף 3 סטים של 15 חזרות בכל מתקן + 3 סטים של 20 חזרות - בטן).

יום ד' - שחיית חזה 25 דקות (50 בריכות) + ריצה 4 ק"מ.

יום ה' - שחיית חזה 25 דקות (50 בריכות) + ריצה 4 ק"מ.

יום ו' - ריצה 4.5 ק"מ + אימון כוח על משקל גוף (9 סטים של 20 חזרות - בטן + 6 סטים של 15 חזרות - שכיבות שמיכה)

יום ש' - שחיית חזה 30 דקות (60 בריכות) + ריצה 4 ק"מ.

המטרה שלי בהתחלה הייתה להרזות ולפתח גוף, עם הזמן התהבתי מההרזיה ומהלהכנס לכושר (שהתחלתי הייתי ילד שלא רץ אפילו 700 מטר בשלום). ועכשיו אני רק ממשיך לרדת במשקל וזה מתחיל להיראות רע אבל קשה לי נורא להפסיק גם עם האימונים וגם קשה לי לתת לעצמי יותר קלות יד בנושא האוכל מהפחד לצאת מכושר ומהפחד להשמין חזרה.
    דברים אלה מעיקים אליי כל יום. אשמח לשמוע מה נכון או לא נכון לעשות? כמה עליי לאכול ולהתאמן בכדי להגיע לתוצאה בריאה ויפה (מבחינת מראה, חיטוב וניפוח הגוף במידה) ואשמח לקבל טיפים לעתיד לשמירה על אורח חיים בריא ולא מעיק המשלב את הספורט במידה הנכונה מבלי לחשוב 6 פעמים לפני שאני מכניס משהו לפה שלי.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורח תזונה ואימונים

הוספת תגובה

• אורח תזונה ואימונים - תגובה

עופר קיס
    12/11/2011

רז שלום

טוב ששלחת מייל, אז ככה:
    1. אימונים ללא מנוחה
    2. תחושת חולשה והמשך הרזיה
    הם סממנים קלסיים של התמכרות - אל תחכה, נסה להגביר הכנסת קלוריות ולקחת יום חופש שלם מפעילות באמצע השבוע
    אם אינך מצליח, עליך ליצור קשר מיד עם רופא המשפחה שינחה אותך מה לעשות הלאה.

בהצלחה ושמור על עצמך
    עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות..

רז
    13/11/2011

תודה על ההתייחסות, אני בהחלט אנסה..
    אבל חוץ מזה רציתי לדעת כמה אימונים ואיזה (עפ"י מה שאני עושה) רצוי לעשות בשבוע וכמה עליי לאכול בגדול או אם עליי בכלל להקפיד על אוכל אם אני אקפיד על הספורט בכמות ובדרך בה תמליץ..

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות.. - תגובה

עופר קיס
    13/11/2011

הי רז
    ממליץ על 4 אימונים אירוביים ושני / שלושה אימוני כוח בשבוע
    לגבי תזונה - היא חייבת לאפשר פעילות ברמת אנרגיה גבוהה, לפתח ו/ או לשמר את רקמת השריר ( לפי הנדרש ) ולשמור על רמת שומן גוף בריאה. שוב ממליץ להגיע לתזונאי ספורט
    מקווה שהבהרתי
    עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו