שלום לכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכם
    חנן
    13/11/2011

שלום אני בן 21 משחק כדורגל בקבוצה מקצוענית 5 פעמים בשבוע ומתאמן 3 פעמיים בחדר כושר זה מספר שנים.
    שמתי לב שפלג גוף העליון שלי גדול(שרירים) בהרבה מפלג גוף התחתון, שמתי לעצמי מטרה!!!! לחזק ולהגדיל את שרירי הרגליים כדי שתיהיה פרופורציה בין פלג הגוף התחתון לעליון.
    כדי לא לעלות מסה גדולה מדי בחלק העליון כמו שעשיתי עד עכשיו(שרירי חזה וגב ממש גדולים יחסית לדוגמא) אני מבצע 2 סטים 12 חזרות במשקל בינוני בלי להגיע להתשה בחזרות האחרונות, ובשרירי הרגליים לעבוד 3 סטים 12 חזרות אבל במשקל גבוהה שבחזרות האחרונות אני יתקשה. מה דעתך המקצועית??

2.תמיד אומרים שחשוב לגוון בתכונית האימונים, עד עכשיו הייתי מתאמן כמה שיותר תרגילים פונקצינאליים בכל אימון, תרגילים שמפעילים מספר רב של שרירים, בעיקר עם משקולות(סקוואט, דדליפט וכו,). בשבועות הקרובים אני רוצה לעשות אימונים מבודדים עם מכונות יעודייות(פשיטת ברכיים,חטירה כנגד מכונה וכו'').
    מה דעתך על הגיוון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכם

הוספת תגובה

• אפשאר תגובה בבקשה?

חנן
    13/11/2011

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לכם - תגובה

עופר קיס
    13/11/2011

רון שלום
    אין צורך באימון של 12 חזרות
    סקווט ודדליפט ומכרעים קדמיים 6 - 5 חזרות בינוני כבד זמני מנוחה ארוכים
    פלג גוף עליון יותר מתפרץ ( למנוע גדילה אך שמירה על פונקציונליות )
    6-8 חזרות מהיר אך לא מהיר מאד
    לגבי גיוון זה תמיד טוב וגם מכונות זה אחלה אך ראשית נסה את השינוי בתרגילים החשובים

בהצלחה
    עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו