מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכםחנן13/11/2011
שלום אני בן 21 משחק כדורגל בקבוצה מקצוענית 5 פעמים בשבוע ומתאמן 3 פעמיים בחדר כושר זה מספר שנים.
שמתי לב שפלג גוף העליון שלי גדול(שרירים) בהרבה מפלג גוף התחתון, שמתי לעצמי מטרה!!!! לחזק ולהגדיל את שרירי הרגליים כדי שתיהיה פרופורציה בין פלג הגוף התחתון לעליון.
כדי לא לעלות מסה גדולה מדי בחלק העליון כמו שעשיתי עד עכשיו(שרירי חזה וגב ממש גדולים יחסית לדוגמא) אני מבצע 2 סטים 12 חזרות במשקל בינוני בלי להגיע להתשה בחזרות האחרונות, ובשרירי הרגליים לעבוד 3 סטים 12 חזרות אבל במשקל גבוהה שבחזרות האחרונות אני יתקשה. מה דעתך המקצועית??
2.תמיד אומרים שחשוב לגוון בתכונית האימונים, עד עכשיו הייתי מתאמן כמה שיותר תרגילים פונקצינאליים בכל אימון, תרגילים שמפעילים מספר רב של שרירים, בעיקר עם משקולות(סקוואט, דדליפט וכו,). בשבועות הקרובים אני רוצה לעשות אימונים מבודדים עם מכונות יעודייות(פשיטת ברכיים,חטירה כנגד מכונה וכו'').
מה דעתך על הגיוון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשאר תגובה בבקשה?
חנן13/11/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכם - תגובה
עופר קיס13/11/2011רון שלום
אין צורך באימון של 12 חזרות
סקווט ודדליפט ומכרעים קדמיים 6 - 5 חזרות בינוני כבד זמני מנוחה ארוכים
פלג גוף עליון יותר מתפרץ ( למנוע גדילה אך שמירה על פונקציונליות )
6-8 חזרות מהיר אך לא מהיר מאד
לגבי גיוון זה תמיד טוב וגם מכונות זה אחלה אך ראשית נסה את השינוי בתרגילים החשובים
בהצלחה
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)