חיטוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוב
    אריאל
    15/11/2011

אני כבר חודש בתהליך חיטוב,ואני מקצץ 50-70 אחוז מהפחמימות,יש לציין שרזיתי והתחטבתי מהר מהצפוי אני בהחלט מבסוט אך קצת רעב במשך היום:)

האם הורדה דרסטית של פחמימות בצורה כזו עשויה לפגוע במסת שריר,או בכל דבר אחר בעתיד?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב

הוספת תגובה

• חיטוב - תגובה

ד''ר איתי זיו
    16/11/2011

הערותי...
    1. ירידה דרסטית בפחמימות בעייתית יותר כשמבצעים פעילות גופנית. לכן חשוב לבצע זאת באופן מושכל ממש וללא שינויים מהותיים בתפריט מכיוון שעלולה להיות פגיעה במסת הגוף. לכן חשוב להקפיד על אכילה מספקת של פחמימות ולא לוותר עליהן.
    2. חשוב לבדוק עם איש מקצועי או בפורום מקצועי מה בדיוק כמות הפחמימות הנדרשת במקרה שלך בהתאמה לפרמטרים כמו משקל, גובה, הפעילות הגופנית ועוד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מקצצים לפי אחוזים?

שירי
    16/11/2011

איך אפשר לכמת את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ,תגובה לכמות הפחמימות בתפריט

ד''ר איתי זיו
    16/11/2011

מדובר על כמות הפחממות בגרמים וקלוריות מהתפריט הכולל. לפיכך הדבר שונה מתפריט של 1400, 1600 או יותר ותלוי כמובן בהיקף הפעילות הגופנית ומטרת האימון.
    מציע ונכון יותר לפנות עם אותה שאלה לפורום תזונה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לחזק את הגוף

נעם
    21/11/2011

אם אתה מוריד כל כך הרבה פחמימות באמת כדאי אולי שתלך לאיש מקצוע ותבדוק את העיניין, אם הקיצוץ לא הורס לך. בכל מקרה אני עושה המון ספורט ולוקח תוסף תזונה של סולגאר. קוראים לו, ל-קרניטין נוזלי. אולי שמעת עליו, הוא גם עוזר להתאושש אחרי אימון וגם לשרוף שומנים יותר ביעילות ומהירות. עכשיו, גם בשביל זה כדאי שתתייעץ לפני שתקח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו