מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד''ר איתי זיו שלוםדן20/11/2011
קוראים לי דן ואני בן 14.5.
אני שוחה בקבוצת שחייה ומתאמן במקביל בחדר כושר,רציתי לקבל חוות דעת על האימונים:
שלוש פעמים בשבוע אני בחדר כושר ,עם הפרש יומיים בין אימון לאימון,כאשר האימון הוא כזה: שכיבות סמיכה- 3 סטים ו17 חזרות לסט. כפיפות מרפקים- 7.5 קילו בכל יד עם משקולת חופשית, 3 סטים ו10 חזרות לסט. פרפר לפנים במכשיר-25 קילו- 3 סטים ו10 חזרות לסט. פולי עליון במכשיר, 32 קילו, 3 סטים ו12 חזרות לסט. כפיפות בטן עם רגליים על הקרקע, 2 סטים ו30 חזרות לסט. ועוד שני תרגילים קשים לרגליים במכשיר שאיני זוכר את שמם.
בעוד שלוש פעמים בשבוע אני שוחה אימונים מלאים.
רציתי לדעת האם העומס אינו גדול מידי לנער בגילי, והאם האימון והמשקלים גבוהים מידי.
נ.ב: הגובה שלי הוא 1.68, משקל 58,ואני מאתאמן בחדר כושר כבר למעלה משנה,רק שבעבר לא שחיתי.
בתודה
דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדן
ד''ר איתי זיו20/11/2011הערותי...
1. ההתייחסות צריכה להיות למספר החזרות המבוצע בכל תרגיל ולא לעומס. כלומר אם הנך מסוגל לבצע את התרגיל לרגליים עם משקל מסוים 10-12 חזרות גם אם המשקל הנו גבוה אין בעיה של פגיעה או השלכות שליליות כל עוד התרגיל מתבצע נכון, בהדרגתיות מבחינת המשקל וכדומה.
2. שילוב של שחייה ואימוני כוח - מצוין אך חשוב לבצע זאת תחת תוכנית אימונים מסודרת הבנויה על ידי איש מקצוע.
3. חשוב מאוד להקפיד על תזונה נכונה ומתאימה מכיוון שההוצאה הקלורית בשחייה באופן מקצועי גבוהה. הבעייתיות בכלל ובגילאים הצעירים בפרט הנו הנושא התזונתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)