כמה עוד צריך בשביל ריבועים??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה עוד צריך בשביל ריבועים??
    שי
    01/12/2011

שלום קוראים לי שי וב3 וחצי חודשים האחרונים אני מנסה להגיע לאחוזי שומן מספיקים בשביל שהריבועים בסופו של דבר יצאו החוצה..
    הגובה שלי 1.82 התחלתי ב87 קילו ועכשיו אני 72 קילו עם 86 ס"מ במותניים..אני לא יודע כמה אחוזי שומן היה לי לפני כמה חודשים אבל עכשיו בדקתי ויש לי 21% ..המטרה שלי זה להגיע ל12 אחוז שומן אבל הבעיה שבקצב הזה אני יגיע ל60 קילו שזה פשוט לא בריא בשבילי...יש לי מבנה גוף רחב אני מתאמן כל החיים שלי אם זה חדר כושר או כדורגל או ספורט בכללי..
    אני לא רוצה לרדת מתחת ל70 קילו אבל אני פשוט מיואש..אני עושה 3 אימוני ריצה ו3 אימוני משקולות..ב3 חודשים הראשונים רצתי בין 4-5 פעמים בשבוע ועוד 1-2 אימון משקולות (בסך הכל 6 בשבוע)..בשבוע שבועיים האחרונים אני עושה 3 אימוני ריצה קצרים אבל בעצימות גבוהה..ועוד 3 אימוני משקולות..תוך כדי כמובן יש לי תפריט בדיוק כמו שצריך..
    אני פשוט אבוד ולא יודע מה לעשות כי החלום שלי זה ריבועים כל החיים אבל זה לא בריא בשבילי להגיע מתחת ל70 קילו..בבקשה תייעצו לי מהנסיון והידע שלכם..תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה עוד צריך בשביל ריבועים?? - תגובה

עופר קיס
    02/12/2011

שי שלום
    חפש ברשת תזונאי ספורט שיוכלו להנחות אותך באופן ספציפי, כאן בפורום אין אפשרות כזו. ניתן כמובן גם לקבל יעוץ במרכזי רפואת הספורט בארץ, וינגייט, מאוחדת ספורט, MEDIX וכו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו