מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לעופר קיסשלמה כהן05/12/2011
אז ככה
אם אני עובד על כל שריר פעם 1 בשבוע
ויודע שלפעמים אני מפספס אימון או 2
לדוגמא עושה יום חזה יום גב יום כתפיים יום רגליים יום ידיים
מגיע 5 אבל יש שבועות לפעמים שמפספס אימון או 2
אז עדיף לי לעשות תוכנית abc ככה בכל מצב אני עושה פעמיים בשבוע כל שריר ואם אני מפספס אני עובד עליו עדיין פעם 1?
אותו דבר אם אני בא 3 פעמים
אז עדיף לעשות כל הגוף בכל אימון מאשר abc למקרה שאני מפספס אימון אז ככה בכל מצב אני מספיק את כל הגוף באותו שבוע?
או שלא נורא אם מפספסים אימונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לעופר קיס - תגובה
עופר קיס06/12/2011לא נורא - ממש לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעופר
שלמה כהן08/12/2011לעופר מה אתה ממליץ לי
אם אני מגיע 5 פעמים לעיתים מפספס אימונים ומגיע 3 או 4 אבל בדרך כלל 5
איך להיתאמן בשיטת abcde
או abc
אני הבנתי שעל הגוף שלי עובד הכי טוב עבודה על שריר פעם ב שבוע
אז abc אם אני בא 5 השריר לא נח כמו שצריך
מצד שני אם אני עושה abcde ובא 3 זמן המנוחה ארוך מידיי בין עבודה על שריר על הפעם הבאה שאני עובד עליו
מה אתה ממליץ לעבוד באיזו תוכנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)