אשמח לעזרה דחוף מתחרפנת מהדיאטהה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה דחוף מתחרפנת מהדיאטהה!
    עדי
    09/12/2011

משקלי הוא כרגע 49 והגובה הוא 1.57..אני בדיאטה כבר הרבה זמן הרדתי 16 קילו ובזמן האחרון נכסנתי יותר מדיי ונהיתי אובסיסית להליכון שלי בבית ברמות שאם אני לא עושה או לא סובלת בזמן אימון של שעה כל יום אני מרגישה שאני הולכת להשמיןן ..אני לא יודעת כמה קלוריות עלי לצרוך ביום לאחרונה התחלתי לשלב ריצה בהליכה ואני הולכת ורצה 8 קילומטר באימון..שורפת 600 ומדיי פעם אם אני לא עושה יום אחד למחרת מענישה את עצמי ושורפת 700 ויותר...עד לפני שבועיים היתי אוכלת 900 קלוריות ליום עכשיו התחלתי לעלות את הצריכה היומית כי אני עושה יותר ספורט ונהיה לי בעיות במחזור כבר חודשיים לא מקבלת.ץ.ישלי הרבה חולשות כאבי ראש וסחרחורות..מה לא בסדר בדיאטה? כמה עליי לצרוך ביום עם הספורט ואיך אני יודעת שאני עושה פעילות מספיק טובה וכמה פעמים לבצע פעילות כזאת?
    אני רוצה להוריד רק עוד 3 קילו כדיי להגיע לבערך משקל 46..אשמח לדעת איך לתכנן את האימונים שלי מבלי לפחד להשמין וכמה לצרוך יחד עם האימון..
    ועוד שאלה..רציתי לדעת לגבי ארוחת"שחיתות" פעם בשבוע בדיאטה..האם זה נהוג? פעם בשבוע לאכול משהו טעים בחוץ ולא להשמין מזה? תודה על כל התשובות!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר איתי זיו
    09/12/2011

הערותי....
    1. חשוב לדעת מהו הרכב הגוף והמשקל גוף. במידה ואחוזי השומן נמוכים מדי אצל אישה (לדוגמה - מתחת ל- 14 %) צפויות בעיות במחזור החודשי.
    2. שחוב לבנות תוכנית אימונים מסודרת ולא להתאמן באופן ספונטני ובהיקפים לא מומלצים.
    3. הפרזה באימונים עלולה להביא לבעיות שונות כמו אנורקסיה, פציעות, אימון יתר ועוד.
    חשוב מאוד להתייעץ עם פורום תזונת ספורט בעניין.
    מומלץ בחום לבנות תוכנית עם פיזיולוג ספורט.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו