התלבטות בין סוגי אבקות חלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין סוגי אבקות חלבון
    גיא
    09/12/2011

אני כבר חצי שנה מתאמן במכון כושר ונשאר לי עוד חצי שנה עד לגיוס שלי והתחלתי להתעניין באבקות חלבון ... השאלה שלי היא מה עדיף pro complex protein או dymtize iso 100?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבקות חלבון? בשביל מה?

יובל שטיין
    09/12/2011

אינך זקוק לתוסף חלבון.
    ספורטאים מקצוענים או מפתחי גוף תחרותיים נדרשים לתוספי מזון לשם עמידה ביעדי התחום בו הם עוסקים.
    בחור צעיר כמוך אשר אינו נמנה עם הנ"ל לא צריך לדחוף חומרים.

לצערי הרב ברוב מועדוני הכושר המסחריים בארץ ישנה מדיניות מכירות למדריכים אשר נאלצים למכור הבטחות למתאמנים ע"י הצעת התוספים.
    אל תיפול בפח הזה.

בברכה,
    יובל שטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין סוגי אבקות חלבון - תגובה

שי אלנקרי
    11/12/2011

שלום גיא,

אבקות חלבון הן תוספי מזון. תוסף מזון כשמו כן הוא :"תוסף" והוא מסייע בעיקר לאנשים אשר אינם מצליחים להגיע לתזונה אופטימאלית במהלך היום ובכך גם תהליך ההתפתחות נפגע. תפקידו של תוסף החלבון הוא לסייע בבניית מסת השריר ולסייע להגעה למנת החלבון היומית המומלצת. אם אתה מצליח להגיע לתזונה נכונה במהלך היום ואינך בעייתי בכל הנוגע לאוכל הרי שתוכל להסתדר היטב גם ללא התוסף. במקרה קיצוני בו אתה ממעט לאכול במהלך היום וישנה בעיתיות מסוימת אצלך בתזונה אני ממליץ להתייעץ עם דיאטן או דיאטנית ספורט ולהתייעץ איתם בנושא. מקווה שתעשה את הבחירות הנכונות עבורך. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין סוגי אבקות חלבון - תגובה - תגובה

עופר קיס
    12/12/2011

אני מחזק את ידיו החזקות של שי בנושא זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו