מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עבודה על כח מרבישבי11/12/2011
אני בן 21 מתאמן מספר שנים בחדר כושר, ומשחק כדורגל מקצועני.
המטרה שלי היא שיפור היכולות הפיזיות שלי.
אני חייב ממכם עזרה.
עד עכשיו הייתי מתאמן על כח מתפרץ בחדר הכושר(כמו שאיתי זיו אמר לי).
אני עכשיו רוצה להתחיל לעבוד על תוכנית כח מרבי בחדר הכושר למשך חודש(על מנת לגוון את אימוני).
שאלותי הם:
לשרירי הרגליים לא בעיה למצוא תרגילים לכח מרבי(סקוואט,דדליפט), לשריר החזה יש את תרגיל לחיצת חזה.
1.מה התרגיל הכי טוב לכח מרבי(לבחור בן 20) לשרירי הגב?
2.מה בקשר לשרירים הקטנים יותר כמו הכתפיים, יד קדמית ואחורית?? האם לשרירים האלה גם לעבוד על כח מרבי או מספר חזרות רגיל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה על כח מרבי - תגובה
עופר קיס12/12/2011חנן שלום
אם אינך בקיא בהרמת משקולות התרגילים המומלצים לאימון כוח הם
DEAD LIFT שאתה עושה
מתח עם משקל / PULL OVER עם מוט או משקולת בודדת
לחיצת כתפיים - MILITARY PRESS
ממליץ לעבוד על תרגילי העזר כמו ידיים עם כמות חזרות רגילה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)