מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לעופר קיסשלמה כהן14/12/2011
אז לא הבנתי בדיוק מה לעשות?
ולבוא אם הייתי מתאמן בשיטת abcde 5 פעמים בשבווע וראיתי תוצאות טובות ועכשיו אני רוצה לשמור על השריר ולבוא בין 3 ל 5 פעמים בשבוע מה מומלץ להשאיר את החלוקה כמו שהיא?
או לעשות כל אימון שני שרירים?
כי abcde זה רק אם אני מתחייב ל 3 אימונים לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעופר קיס - תגובה
עופר קיס14/12/2011הי
להשאיר את החלוקה ולראות אם התוצאות נשמרות ונוח לך עם הלו"ז החדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעופר
שלמה כהן17/12/2011לעופר
וזה לא נורא שאני לא עושה את כל השרירים בגוף באותו שבוע?
מה שקובע זו עצימות האימון?
כאילו אם אני מתאמן חזק ולא מספיק את כל השרירים באותו שבוע שבוע אחרי זה ממשיך איפה שהפסקתי זה טוב?
לדוגמא
שבוע 1 עשיתי רגליים חזה וגב
שבוע אחרי זה אני ממשיך כתפיים ידיים רגליים חזה גב
כאילו המטרה לבוא 5 פעמים אבל לא תמיד יוצא לי אם אני בא בין 3 ל 5 זה טוב
או אולי עדיף כל אימון שני שרירים?
אם תוכל להסביר לי איך מחלקים את הגוף לפי מספר הפעמים בשבוע שמגיעים אני אשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימן שאלה
שלמה כהן19/12/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימן שאלה - תגובה
עופר קיס20/12/2011אין לי תשובה - SORRY
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעופר קיס
שלמה כהן22/12/2011אז אתה ממליץ להשאיר את החלוקה אותו דבר?
אממ
abcde כל יום שריר אחד זה לא חייב להיות למי ששמתחייב לבוא 5 פעמים בשבוע אפשרי גם בפחות פעמים בשביל שמירה על המסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה אומר עופר
שלמה כהן28/12/2011מה אתה ממליץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה
שלמה כהן28/12/2011שאני יבין אחת ולתמיד איך לחלק
המינימום של מנוחה על השריר בין אימון לאימון הוא 48 שעות והמקסימום שבוע?
או שזה אחרת?
אני פשוט לא יודע מה לעשות אם האימונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה - תגובה
עופר קיס29/12/2011אין הנחיות כלליות. אתה חייב להתנסות? אחרת היינו מלמדים בקורסים בדיוק. תראה מה עובד ולא עובד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעופר
שלמה כהן30/12/2011אני חושב לפי הגוף שלי שהכי טוב בשבילי להשאיר כל אימון שריר אחד אפילו אם אני בא 3 פעמים מכיוון שככה אני עובד הרבה יותר חזק ובעצימות הרבה יותר גבוה גם השריר מתאושש כמו שצריך
וגם ככה הסינרגיסטים עובדים לדוגמא כשאני עושה חזה אז אני עובד גם על הכתפיים ועל הטרייספס
עכשיו למדתי בוינגייט והם אומרים שזה לא ככה ו ש
1עד 3 עושים כל הגוף
3 עד 4 ab
5 עד 6 abc
גם איתי זיו אומר ככה ומשה שחר
עכשיו אני לא יודע למי להקשיב כי דווקא שאני עושה שריר אחד אני מרגיש מוצוי פוטנציאל הרבה יותר טוב?
אין זמן מסויים שחייב לעבוד על השריר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה
שלמה כהן03/01/2012הכוונה כאילו abcde זה לא חייב להיות ל 5 אימונים בשבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעופר
שלמה כהן13/01/2012?
abcde זה לאו דווקא מ 5 אימונים בשבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)