להתאמן לא ביום אימונים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתאמן לא ביום אימונים...
    סטודנט
    24/12/2011

שלום.
    אני מתאמן בחדר כושר כבר 4 חודשים, תרגילים בסיסיים. לאט לאט עולה בכח, ויש גדילה קטנה גם בגודל השרירים. אני מתאמן 3 ימים בשבוע, כ 45 דקות כל אימון. גם אחרי אימון שמורגש כקשה, אני לרב לא חווה כאבים יום - יומיים אחריו. השאלה היא, האם אני יכול בימים שאני לא מתאמן, לעשות למשל מתח, או שכיבות סמיכה, 2 - 3 מחזורים, לא יותר, או שהשרירים דורשים מנוחה מוחלטת?
    ועוד שאלה: למתאמן מתחיל, שלא סובל ממשקל יתר ורוצה להעלות מסת שריר, האם 1.5 גרם חלבון לקילו משקל יספיק?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להתאמן לא ביום אימונים...

הוספת תגובה

• להתאמן לא ביום אימונים... - תגובה

ד''ר איתי זיו
    25/12/2011

הערותי...
    1. ימי מנוחה אבסולוטיים תלויים רבות במטרת האימון. בעיקרון מומלץ לנוח בין האימונים כשמטרת האימונים הנה העלאת מסת שריר.
    2. מכיוון שמטרת האימון הנה היפרטרופיה אזי מציע לפצל תוכנית האימונים לשניים- AB.
    אזי הפוטנציאל הנו גבוה מהותית יותר להעלאת מסת השריר.
    3. כמות החלבון שציינת בעיקרון מספקת אך חשוב אופן הצריכה על פני כל היום. מציע להתייעץ עם דיאטן קליני ספורט בהקדם.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב,

סטודנט
    25/12/2011

מה הכוונה לפצל לשניים AB? אני יכול רק 3 פעמים בשבוע, לפעמים ארבע, ובכל אופן לא רצוף. את התכנית הבסיסית אני מסיים באמצע ינואר.
    אופן הצריכה הוא באמת לא כל כך אחיד, אך אני מאד משתדל לאכול אחרי אימון בשעה הקרובה קצת טונה או בשר, ואז מגיע הביתה וממשיך להטעין את עצמי, עד הלילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו