שאלה בנוגע לשיפור כושר גופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לשיפור כושר גופני
    לילי
    25/12/2011

אני בת 16 ונרשמתי לאחרונה לקבוצה של הכנה לכושר גופני לקראת הגיוס. הבעיה היא שמבחינת כושר גופני אני הרבה פחות טובה מהם ומעכבת את הקבוצה ולכן יש לי כמה שאלות איך להשתפר:
    1) מה צריך לאכול לפני ואחרי פעילות גופנית ובאילו הפרשי שעות?
    2) למה יש לי לרוב בחילות במהלך הריצה וכיצד ניתן למנוע את זה?
    3) אם הנשימות שלי מתחילות להיות מהירות וקשות בזמן פעילות גופנית איך צריך לנשום בצורה נכונה כדי למנוע את זה?
    4) האם ניתן בכלל לשפר את הכושר גופני בחודשיים ממצב של -כמעט בכלל לא בכושר- ליכולת לעשות 2,3 ק"מ רצוף?
    5) איך עושים בצורה נכונה שכיבות סמיכה?

אשמח לתשובות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לשיפור כושר גופני - תגובה

עופר קיס
    26/12/2011

לילי שלום וכל הכבוד
    אז ככה
    2-3 שעות לפני האימון ארוחה מלאה. שעה לפני האימון כוס מים וחצי שעה לפני האימון עוד כוס. אחרי אימון ארוחה טובה מזינה ומאוזנת.
    העיקרון הוא הדרגתיות - הליכה וריצה לסירוגין ושאף אחד לא יזיז אותך ממטרתך. ניתן לשפר כושר גופני בצורה מדהימה בחודשיים.כל 4-5 ימי אימון לקחת יומיים חופש.
    שכיבת סמיכה: הכי חשוב שהבטן תהיה מוחזקת כל הגוף ישר וירידה הדרגתית עד לאן שניתן בצורה איכותית ואז לעלות בחזרה. לנוח כאשר הטכניקה לא איכותית. זמני מנוחה יחסית ארוכים בהתחלה - 2 דקות . כמה מחזורים ויום כן, יום לא.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו