פיתוח שריר והעלאה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיתוח שריר והעלאה במשקל
    דניאל
    28/12/2011

אני בן 17 גובה 1.84 משקל 60 ק"ג. אני מתאמן בערך פעם או פעמיים בשבוע ריצה של 4 ק"מ ולאחר מכן אימון כח במתקני ספורט שנמצאים באזור הבית. השאלה שלי היא למה אני מתפתח בחזה אבל הידיים רזות מאוד וכמעט ולא משתנות ודקות יחסית? אני עושה הרבה יחסית מתח ושכיבות שמיכה ( בערך 10 מתח) ו 30 שכיבות שמיכה. האימון הוא שעה ( הכח) וריצה בערך 20 דקות. אגב, משקולות לא עושה.
    תודה רבה.... בנוסף אני מקפיד על תזונה די טובה אוכל 4 ארוחות ביום בערך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיתוח שריר והעלאה במשקל

הוספת תגובה

• פיתוח שריר והעלאה במשקל - תגובה

ד''ר איתי זיו
    31/12/2011

הערותי...
    1. אפקט האימון של שרירי השלד שונה משריר לשריר. כלומר, שריר אחד אינו מתקדם באותה מידה לעומת שרירים אחרים. לדוגמה, שרירי הבטן בתקופת זמן קצרה יחסית מתפתחים מהר אך שרירים אחרים כמו קבוצת שרירי הירך למשל, מתפתחים לאט יותר באותה תקופת זמן.
    2. 2-1 אימוני כוח בשבוע הנם מעט יחסית על מנת לשפר יכולות גופניות בכלל ואנאירוביות - בפרט. מוצע לבצע 3-2 אימונים בשובוע על בסיס קבוע. כמו כן, במידה וברצונך להעלות מסת שריר בשרירי הזרועות מציע לבצע תרגילים שהם שרירים אלה פועלים באופן ממשי. לדוגמה: שכיבות סמיכה במצב צר, מתח באחיזה צרה וכדומה.
    3. 4 ארוחות ביום, עשויות לספק רכיבי המזון הנחוצים אך הדבר תלוי רבות באופי הארוחות. בכל מקרה על מנת למקסם יכולות גופניות נמליץ בהמשך על 6-5 ארוחות ביום! בכל מקרה מומלץ בחום להתייעץ עם איש מקצוע.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו