שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה...
    ערן
    07/01/2012

אני בחור בן 19 בכושר טוב.

לרוץ 2 ק"מ כמה פעמיים בשבוע, לבצע
    ספרינטים,שכיבות סמיכה,כפיפות בטן,סקווטים וכו יעלו את הסיבולת שלי ואת הכושר הגופני שלי בצורה טובה,אבל האם אני אראה מחוטב יותר,שרירי ובריא או שאני אראה אותו דבר
    בהנחה שאני מתאמן נכון למשך תקופה מסוימת?

מהו ההבדל בין אימון אירובי לבין אנארובי,כי מדריכי כושר גופני בצבא לא תמיד יכולים לתת לך הסבר טוב כל כך.

כדי להיות בכושר,האם לבנות רק כוח וסיבולת מספיק כדי לבנות גוף חזק ובריא או לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

• שאלה... - תגובה

עופר קיס
    07/01/2012

וואו כמה שאלות
    1. יתכן שתראה אותו הדבר כיוון שאין מספיק עומס להגדיל את השרירים - צריך יותר ממשקל הגוף - חוץ מזה בצע גם עליות מתח!
    2. ההבדל בין אירובי לאנאירובי הוא הקושי וההתיחסות למשך האימון . אימון קשה עד כ 90 שניות ומטה נחשב אנאירובי ומעל נחשב אירובי. כלומר אם אתה מבצע 3 מחזורים של 30 שניות ספרינט במנוחה של 60 שניות בין החזרות זהו אימון אנאירובי ואילו ריצה של 600 מטר ב 120 שניות כפול 3 עם מנוחה של 120 שניות בין החזרות נקרא אימון אירובי.
    3. גוף בריא משמעותו יכולת אירובית ויכולת כוח בנוסף לגמישות ואורח חיים בריא
    מקווה שברור
    עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו