צריך עזרה וייעוץ די חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה וייעוץ די חשוב
    נדב
    12/01/2012

אני חייל בן 21
    אני מתאמן כבר זמן ממושך אפשר לאמר שנה בערך אני משתדל גם לאכול טוב
    אני בזמן האחרון עובד על ניפוח של כמה שרירים מסויימים בחדר כושר
    עכשיו יש לי בעיה מסויימת
    ביום ראשון אני יוצא שבועיים לאבט"ש במקום ללא חדכ
    איזה אימונים אני יכול לעשות שאם לא להמשיך בהגדלה של השרירים אז לפחות לשמור עליהם במצב הקיים?
    אני כבר מעכשיו הכנסתי לעצמי לראש שבשבועיים האלה הכל ירד ויהיה לי קשה לחזור לזה וזה ממש מוריד את המוטיבציה להמשיך
    אפשר בבקשה כמה עצות?תרגילים?
    כל דבר יתקבל בברכה
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה וייעוץ די חשוב

הוספת תגובה

• צריך עזרה וייעוץ די חשוב - תגובה

שי אלנקרי
    15/01/2012

שלום נדב,
    אל דאגה, בשבועיים לא הכל יירד וכמעט שלא תבחין בשינויים וויזואליים. השינויים היחידים שיתרחשו נמצאים בעיקר אצלנו בראש. בהנחה והפסקה שכזו מתרחשת פעם או פעמיים בשנה לצד אימונים סדירים, החופשה אף עשוייה לעשות טוב לגוף.

יחד עם זאת אם "בשביל ההרגשה" תרצה להרגיש שאתה ממשיך באימונים ושומר על מסת השריר (דבר שיקרה גם אם תיקח הפסקה אבל תקפיד על אכילה מאוזנת ועשירה) תוכל לבצע אימונים כנגד משקל גוף, אימונים שישפיעו עלייך בצורה כזו או אחרת כמו אימונים לחיזוק שרירי הבטן (כפיפות למיניהם ופלאנקים - תרגילים סטטייים)..

מקבילים, מתח (בשלל ווריאציות), פושאפ (גם כן בשלל ווריאציות) או לקחת איתך את אביזר ה-TRX (כבלי אימון שנתלים בכל מקום ומאפשרים לקיים אימון גופני נהדר כנגד משקל הגוף).

שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו