מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה וייעוץ די חשובנדב12/01/2012
אני חייל בן 21
אני מתאמן כבר זמן ממושך אפשר לאמר שנה בערך אני משתדל גם לאכול טוב
אני בזמן האחרון עובד על ניפוח של כמה שרירים מסויימים בחדר כושר
עכשיו יש לי בעיה מסויימת
ביום ראשון אני יוצא שבועיים לאבט"ש במקום ללא חדכ
איזה אימונים אני יכול לעשות שאם לא להמשיך בהגדלה של השרירים אז לפחות לשמור עליהם במצב הקיים?
אני כבר מעכשיו הכנסתי לעצמי לראש שבשבועיים האלה הכל ירד ויהיה לי קשה לחזור לזה וזה ממש מוריד את המוטיבציה להמשיך
אפשר בבקשה כמה עצות?תרגילים?
כל דבר יתקבל בברכה
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך עזרה וייעוץ די חשוב - תגובה
שי אלנקרי15/01/2012שלום נדב,
אל דאגה, בשבועיים לא הכל יירד וכמעט שלא תבחין בשינויים וויזואליים. השינויים היחידים שיתרחשו נמצאים בעיקר אצלנו בראש. בהנחה והפסקה שכזו מתרחשת פעם או פעמיים בשנה לצד אימונים סדירים, החופשה אף עשוייה לעשות טוב לגוף.
יחד עם זאת אם "בשביל ההרגשה" תרצה להרגיש שאתה ממשיך באימונים ושומר על מסת השריר (דבר שיקרה גם אם תיקח הפסקה אבל תקפיד על אכילה מאוזנת ועשירה) תוכל לבצע אימונים כנגד משקל גוף, אימונים שישפיעו עלייך בצורה כזו או אחרת כמו אימונים לחיזוק שרירי הבטן (כפיפות למיניהם ופלאנקים - תרגילים סטטייים)..
מקבילים, מתח (בשלל ווריאציות), פושאפ (גם כן בשלל ווריאציות) או לקחת איתך את אביזר ה-TRX (כבלי אימון שנתלים בכל מקום ומאפשרים לקיים אימון גופני נהדר כנגד משקל הגוף).
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)