מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמישותמיכל13/01/2012
שלום,
אני מעוניינת לשפר את הגמישות שלי באופן משמעותי.
המטרה שלי היא להיות מסוגלת לעשות שפגאטים וכדומה ללא קושי.
(בסוף השנה אני אעבור מבחן קבלה ללימודי תואר 2 בריפוי בתנועה,וכדי להתקבל אני צריכה להוכיח כוח וגמישות ,לכן אני מוכנה להשקיע כמה זמן שצריך לשפר את הגמישות).
אני מתאמנת 6 פעמים בשבוע - יומיים אירובי ו4 ימים אימון כוח (תוכנית AB).
כמה פעמים בשבוע עלי להתאמן על מתיחות ? ומהו משך זמן האימון מתיחות?
שמתי לב שאחרי אימון כוח המתיחות מאוד קשות לי...אולי השרירים לא מספיק "חמים"?
-אני מפחדת להגיע לפציעות..
התייעצתי עם מדריכים בחד"כ וקיבלתי תשובות שונות ומנוגדות,לכן אשמח לקבל תשובה ממכם.
המון תודה מראש!
שבת שלום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמישות - תגובה
שי אלנקרי15/01/2012שלום עלמא,
התשובה שלי לא תחדש לך כל כך הרבה כי אני מאמין בדבר אחד:
אני מאמין שבשביל לשפר את הגמישות את צריכה ללכת עם מדריך כושר אחד עליו את סומכת ולקבל המלצות ישירות ממנו. יש 1001 סברות, דעות ורעיונות כיצד לשפר את הגמישות, אבל אני מאמין שאת צריכה לבחור דרך אחת עם אדם אחד ופשוט לבטוח בו בנושא. על גבי הפורום או האינטרנט תוכלי לקבל רק המלצות "בתיאוריה", בצורה פרונטאלית תוכלי גם לקבל המלצות פיזיות והדגמות.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שי..
מיכל15/01/2012לגבי סוג התרגילים אני יודעת אילו תרגילים עלי לעשות.
השאלה שלי יותר כמה זמן להחזיק בכל מתיחה וכמה פעמים בשבוע?
האם ניתן כל יום או עדיף לסירוגין.
שאלתי מדריכים בחד"כ,אך לצערי הם לא ידעו לענות לי על שאלותיי ולכן פניתי לפורום.
תודה בכל מקרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)