טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי. אני בת 25 אוכלת 6 ארוחות מסודרות ביום ושותה ליטר וחצי של מים ובנוסף לכך אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע שבאימון אני עושה חצי שעה קרוסטריינר 20 דקות הליכה 10 דקות אופניים---- אני 1.62 והמשקל 57 .אני מתאמנת כבר ארבעה חודשים ולא רואה תוצאות ! האם אני צריכה לשפר משהו? מה האימון שהכי נכון לי ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שני שלום שתי אפשרויות 1. העצימות באירובי נמוכה מדי ואת צריכה לעבור לעבודה " די קשה" מבחינת הרגשה 2. אימוני התנגדות ( משקולות) בעיקר פלג גוף תחתון 3. יתכן וסה"כ צריכת הקלוריות שלך גבוהה מדי יחסית להוצאה אנרגתית בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד