חלבונים טבעיים במקום אבקות חלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלבונים טבעיים במקום אבקות חלבון
    עומר גסנר
    17/01/2012

שלום רב אני מתאמן מספר חודשים בחדר כושר הגעתי למצב שבו אני כבר בונה שרירים והחיטוב מתחיל להיראות. אמרו לי שאני עכשיו בשלב שחייב להתחיל להשתמש באבקות חלבון. הבעיה היא שהם כולם על בסיס חלב שאני לא מסוגל לשתות יותר מדי והטעמים נוראיים. האם יש איזשהוא תחליף בריא נוסף שיכול לתת לי את אותו כמות חלבונים שהגוף שלי דורש או שמה עליי לסבול בכוח את המשקאות האלו. אני 178 שוקל 78 - 75 מתאמן בין 3 ל5 פעמים בשבוע אימון שמשלב אירובי - כוח. משתדל לשחות לא תמיד יוצא. אוכל 5 ארוחות פחות או יותר סדירות ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חלבונים טבעיים במקום אבקות חלבון - תגובה

ד''ר איתי זיו
    18/01/2012

הערותי....
    1. איני מכיר אפילו מקור אחד מוסמך שיוכיח שעדיף אבקות חלבון יותר מאשר חלבון טבעי שמקורו במזון שאנו צורכים.
    2. במידה והתפריט מאוזן ניתן להמשיך כך. במרבית המקרים הבעיות הן באופן האימון, פריסת הארוחות ועוד ולא מהסיבה שהמתאמן לא עושה שימוש באבקות חלבון.
    מציע לפנות עם אותה שאלה גם לפורום תזונת ספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה טעם נוראי?

משה
    05/06/2012

יש מספיק אבקות בשוק בטעמים שוקו,וניל, קרם עוגיות, תות ועד...
    מאוד מאוד טעים ויכול לשלב אותם עם מים וזה אפילו עדיף.ויש גם אבקות שלא מבוססות על חלב למשל אבקות חלבון ביצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו