מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלבונים טבעיים במקום אבקות חלבוןעומר גסנר17/01/2012
שלום רב אני מתאמן מספר חודשים בחדר כושר הגעתי למצב שבו אני כבר בונה שרירים והחיטוב מתחיל להיראות. אמרו לי שאני עכשיו בשלב שחייב להתחיל להשתמש באבקות חלבון. הבעיה היא שהם כולם על בסיס חלב שאני לא מסוגל לשתות יותר מדי והטעמים נוראיים. האם יש איזשהוא תחליף בריא נוסף שיכול לתת לי את אותו כמות חלבונים שהגוף שלי דורש או שמה עליי לסבול בכוח את המשקאות האלו. אני 178 שוקל 78 - 75 מתאמן בין 3 ל5 פעמים בשבוע אימון שמשלב אירובי - כוח. משתדל לשחות לא תמיד יוצא. אוכל 5 ארוחות פחות או יותר סדירות ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבונים טבעיים במקום אבקות חלבון - תגובה
ד''ר איתי זיו18/01/2012הערותי....
1. איני מכיר אפילו מקור אחד מוסמך שיוכיח שעדיף אבקות חלבון יותר מאשר חלבון טבעי שמקורו במזון שאנו צורכים.
2. במידה והתפריט מאוזן ניתן להמשיך כך. במרבית המקרים הבעיות הן באופן האימון, פריסת הארוחות ועוד ולא מהסיבה שהמתאמן לא עושה שימוש באבקות חלבון.
מציע לפנות עם אותה שאלה גם לפורום תזונת ספורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה טעם נוראי?
משה05/06/2012יש מספיק אבקות בשוק בטעמים שוקו,וניל, קרם עוגיות, תות ועד...
מאוד מאוד טעים ויכול לשלב אותם עם מים וזה אפילו עדיף.ויש גם אבקות שלא מבוססות על חלב למשל אבקות חלבון ביצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)