דדליפט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דדליפט
    נמיר
    18/01/2012

כמה שאלות על התרגיל בבקשה
    אני עושה7*12,10,8,8,6,6,4,
    1. על איזה שרירים הוא עובד הכי חזק על הגב או על הרגלים?(דדליפט רגיל)
    2. אני עושה אותו עם תרגיל הסקוואט האם זה בסדר או יש פה העמסה גדולה לגוף?איפה אתה ממליץ לשלב אותו עם הגב או הרגלים
    *יש לציין שאני עושה תוכנית abcd
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דדליפט

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

נמיר
    18/01/2012

האם זה הגיוני לתת לכל אימון(שריר) 6 ימי מנוחה ,זה לא הרבה מידי, (תוכנית אימון abcd 5 פעמים בשבוע יומים כן יום לא ,שריר גדול-18סטים קטן -6)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה לשתי השאלות

ד''ר איתי זיו
    18/01/2012

הערותי....
    1. דד ליפט מיועד לחיזוק שרירי הרגליים וזוקפי הגו. יש לבצע את התרגיל ביום של אימון שרירי הרגליים.
    2. 6 ימי מנוחה סביר למתאמן מתקדם!!! יש לבדוק אם לא מדובר על מנוחה גדולה מדי. יש לעקוב אחר המשקלים המורמים על בסיס קבוע.
    3. אן מניעה לבצע גם את תרגיל הסקווט וגם הדד ליפט. לגבי מספר החזרות חשוב להתייחס לתוכנית האימון הכוללת. האם מעונייננים לפתח כוח מירבי, סבות כוח וכדומה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו