עודף משקל בספיניניג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף משקל בספיניניג
    תוהה
    27/01/2012

שלום,

בהמשך להודעתי הקודמת לא מצאתי איך מגיבים לתגובה, אז תודה לעופר קיס על המענה.

השאלה היא כזו - האם בעצם העובדה שאני סובלת מעודף משקל ספיניניג אינו מומלץ לי? (כאמור אני מתאמנת מזה מספר חודשים - רק שהגעתי לרמה שאני עושה 45 דקות קרוס-טריינר, העזתי ללכת לספיניניג). מה שהפתיע אותי זה אי הנוחות שגורם הכסא והרגשתי כאבים שלא היו לי מעולם באיזור המפשעה (כאבי שרירים להערכתי שמעולם לא הופעלו).

האם עודף משקל בספיניניג מסוכן? BMI 35 (חלוקה פרופציונית של המשקל - עם חלוקה שמרבית העודף דווקא באיזור הבטן, ולא באיזור הירכיים/ישבן.

אין לי בעיות בריאות מלבד עודף המשקל.

תודה על התייחסות סוף שבוע נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף משקל בספיניניג

הוספת תגובה

• עודף משקל בספיניניג - תגובה

עופר קיס
    29/01/2012

פעילות גופנית מסוכנת אם היא עלולה לגרום לבעיה פיזיולוגית או אורתופדית.
    פיזיולוגית אינני רואה שום בעיה אם תבצעי אימון במסגרת יכולותיך כפי שאת עושה כול ( מודגש ) אימון אירובי אחר. לגבי המרכיב האורתופדי - רק את יודעת אם נוח לך או כואב - כואב לא טוב!
    אימונים מהנים ואיכותיים
    עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

תוהה
    30/01/2012

התייעצתי גם עם המדריכה כשפגשתי אותה שוב, ככל הנראה נדרשת מצידי הסתגלות לכסא, אני מתכוונת לחזור ולבדוק אם ספיניניג מתאים לי או לא, כנראה שנדרשות לצורך ההחלטה הזו כמה אימונים (או יותר מאחד..).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו