הודעה לשי....תוכנית אימון למתחילים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודעה לשי....תוכנית אימון למתחילים
    אבי
    29/01/2012

שלום אני בן 27..גובה 1.84 ומשקל 67..אני רוצה להתחיל להתאמן בבית...רציתי לשאול אם תוכל לתת לי תוכנית אימונים ביתית..תוכנית שתיקח בערך שעה עד שעה וחצי שאוכל לאמן את רוב השרירים (חזה, בטן, יד קדמית ואחורית, כתפיים, ישבן ורגליים) כמובן בהתאם למגבלות שיש באימון ביתי....עקב לימודים ועבודה אין ביכולתי ללכת לחדר כושר...הכלים שעומדים לרשותי..זה מכשיר לכפיפות בטן, ידיות לשכיבות סמיכה וסט של משוקולות יד שסך הכול כול הצלחות זה 20 ק"ג...בנוסף לאירובי יש לי סטפר ביתי...אם אפשר תוכנית שתכלול כמה סטים מכול תרגיל וגם הסדר וגם לגבי האירובי..כמה זמן והאם בתחילת אימון או בסוף אימון לבצע את האימון על הסטפר..תודה רבה..
    + הוספת תגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה לשי....תוכנית אימון למתחילים - תגובה

שי אלנקרי
    01/02/2012

שלום אלירן,

אני מאמין שתכנית אימונים אישית חייבת להיבנות יחד איתך ולצידך, אני לא מאמין שמתן תכנית אימונים על גבי האינטרנט תהיה מספיק מקצועית עבורך. אני ממליץ להתייעץ עם מאמן הכושר במקום בו אתה מתאמן ולבקש ממנו תכנית אימונים בהתאם לנתונייך האישיים, היכולות הגופניות וכמובן המטרה האישית. מאחל הרבה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו