חייבת תשובה!!! - מבחן יכולת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת תשובה!!! - מבחן יכולת
    שני
    30/01/2012

אני לומדת קורס מדריכי חדר כושר ובמסגרת הקורס אנו צריכים להיבחן מבחן יכולת בלחיצת חזה וסקווט. המשקלים הם לפי משקל הגוף. אני שוקלת 53 ואני צריכה לדחוק לחיצת חזה 27.5 ובסקווט 30 קילו תוך שלושה חודשים (עכשיו נשאר כבר פחות מחודשיים) ואני לא מצליחה להעלות במשקלים. האם המשקלים הגיוניים? הם לא יגרמו לי לנזקק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת תשובה!!! - מבחן יכולת

הוספת תגובה

• מעניין

איציק
    31/01/2012

לא יותר הגיוני לשאול את המדריכים שלך בקורס, אלה שמכירים אותך ואשר קבעו את הרף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחן יכולת - תגובה

ד''ר איתי זיו
    31/01/2012

הערותי....
    1. המשקלים לא גבוהים אך יש צורך כמובן להתאמן בצורה נכונה והדרגתית על מנת להרימם ללא בעיה.
    2. לא צוינה הרמה הנוכחית . בכל מקרה חשוב מאוד להתאמן על בסיס קבוע גם בתרגילים אלה וגם אחרים.
    3. אין שום סיבה שהרמת משקל תגרום לנזק גופני אלא אם כן לא שומרים על עקרונות האימון הידועים.
    4. חשוב לשלב טכניקת אימון כמו פירמידה או אחרות על מנת למקסם היכולות.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שני
    31/01/2012

לא הייתה לי רמה נוכחית כי מימיי לא עבדתי על לחיצת חזה. מבנה גופי די רזה וצר ונתקעתי בשיטת הפירמידה, נתקעתי ב23 ק"ג ואני לא מצליחה לעלות ממנו עוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו