מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דפיקות לב חזקות בזמן אימון משקולותיואב04/02/2012
שלום. אני בן 40. בריא ובמשקל תקין. לפני כשנה התחלתי ללכת לחדר-כושר. לפני-כן עשיתי את כל הבדיקות המקובלות ובנוסף ביקשתי לעשות גם א.ק.ג, ארגונומטריה ואקו-לב. כל תוצאות הבדיקות בסדר גמור. גם לחץ הדם שלי במנוחה בסדר גמור. בזמן אימון משקולות, לאחר סיום "סט" אני מרגיש שהדופק שלי חזק מאד (כל דפיקה = פצצה) והראש שלי מעט "מסתחרר" למשך מספר שניות. התופעה מציקה לי ומעט מפחידה. לפני האימון אני מקפיד לאכול פחמימות. בד"כ אני עושה משקולות לאחר אימון אירובי של כחצי שעה בעצימות בינונית. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה ואיך ניתן להקל בה (אם אפשר מבלי להוריד בעוצמת האימון)?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפיקות לב חזקות בזמן אימון משקולות - תגובה
עופר קיס04/02/2012יואב שלום
לחץ הדם עולה בעת אימון משקולות לעומת אירובי 0 שניהם עולים אך הכוונה לדיאסטולי.
יתכן ואינך נושם נכון בעת התרגיל וגורם לעליה בלחץ הדם מעל הצורך וחווה אחרי כן נפילה של חלץ הדם עקב אי הנשימה בתרגיל. אני כרגע הייתי מפסיק אם המשקולות ומבצע רק אירובי עד לאחר קבלת אישור מרופא ספורט ( לא רופא אישי )
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)