מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריצות ופלטפוס..עופר כהן07/02/2012
היי..מאז ילדותי יש לי כף רגל שטוחה(פלטפוס) אשר אינה
גורמת לכאב כלשהו או הגבלה בתנועה(בן 24 ,גובה 1.84)
אני רץ כ-3 פעמים בשבוע (חד"כ) ריצה של כבין 4-6 ק"מ
לפתע צצה בי סקרנות בנוגע לעצם היותי עם פלטפוס.
ישנן אזהרות מיוחדות לבעלי פלטפוס כשמדובר בריצות,הליכות וכו?
(אני נועל נעלי סאקוני עם קשתית לפלטפוס בהמלצת פיזיוטרפיסט בעבר)
תודה מראש, עופר:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצות ופלטפוס.. - תגובה
עופר קיס08/02/2012הי עופר
קשת אורכית שקועה עלולה לגרום למצב של OVER PRONATION או קריסה פנימה מעל 15 מעלות בעת מגע מלא של כף הרגל עם הקרקע,זהו מצב שעלול לגרום עמס אורטופדי ואפילו לפציעה מתמשכת. רצוי שתבדוק אם מצב זה קורה ולבקש נעליים מתאימות אשר תומכות בכף הרגל. ישנן חברות שמבצעות בדיקות כאלו, אני יודע שפעם עברתי בדיקה כזו בחנות הראשית של BROOKS
עופר ( אגב אחלה שם, לא? )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריצות ופלטפוס.. - תגובה
עופר קיס08/02/2012הי עופר
קשת אורכית שקועה עלולה לגרום למצב של OVER PRONATION או קריסה פנימה מעל 15 מעלות בעת מגע מלא של כף הרגל עם הקרקע,זהו מצב שעלול לגרום עמס אורטופדי ואפילו לפציעה מתמשכת. רצוי שתבדוק אם מצב זה קורה ולבקש נעליים מתאימות אשר תומכות בכף הרגל. ישנן חברות שמבצעות בדיקות כאלו, אני יודע שפעם עברתי בדיקה כזו בחנות הראשית של BROOKS
עופר ( אגב אחלה שם, לא? )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)