מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ברגלייםשירי15/02/2012
היי.
אני בת 38. מתאמנת שנים רבות בחדר כושר, כשהאימון הקבוע שלי הוא פעמיים כוח עם משקלים יחסית גבוהים לממוצע (סטיף דד ליפט 25 קילו כל צד, סקוואט עם מוט חופשי - 10 קילו כל צד, לחיצת חזה עם משקולות כל אחת 8 קילו וכו')..
בסיום האימון (הקצר יחסית), אני רצה והולכת לסירוגין חצי שעה על ההליכון, ומוסיפה פעם-פעמיים בשבוע הליכה וריצה בפארק לסירוגין של עד כשעה..
לאחרונה אני חשה כאבי בברכיים ובחלק התחתון של הרגל (מתחת לברך).
אני מתעלמת מהכאבים וממשיכה להתאמן כרגיל, אך תוהה אם אני לא עושה לעצמי נזק..
מה יכולה להיות הסיבה?
אני מתאמנת שנים כך שאפשר לומר שהשרירים מאומנים דיים..
גם נעלי הריצה שלי הם סקוני פראמונט שנחשבים לדגם הכי טוב שלהם.
האם אימוני הכוח (סטיף) גורמים לכאב?
אציין שהכאבים בדרכ תוקפים אותי בלילה מתוך שינה, או יום אחרי אימון הכוח.
אני חייבת לנוח יותר מיום שאחרי ואפילו יומיים כדי לשוב להתאמן כרגיל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ברגליים - תגובה
עופר קיס17/02/2012שירי שלום
את יודעת שאנחנו לא פיזיוטרפיסטים, אך נראה לי שאם זה מתחת לברך יתכן ואת חווה דלקת או עומס מוגבר על גיד ה 4 ראשי ( גבששת כמה ס"מ מתחת לברך ) או בשפה מקצועית JUMPERS KNEE. עליך לבצע יותר מתיחות ל 4 ראשי ולא לבצע ריצה ביום של סקווטים. נסי זאת והפחיתי מעט ריצה ואל תבצעי סקווטים שבוע ובדקי אם יש שיפור בסימנים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שלומך?
היי21/02/2012אשמח לפתור לך את הבעיה..מתי את יכולה לדבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)