שאלה לאיתי זיו וגם ועופר קיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לאיתי זיו וגם ועופר קיס
    איתמר
    20/02/2012

לאיתי קראתי את הספר שלך עוצמות חדשות

ספר מעניין

עכשיו רציתי לדעת

כתוב שם ש תוכנית אימונים 2-3 להפעיל את כל הגוף

3-4 ab

5-6 abc ושיש ספורטאים שבאים מ 5 פעמים עושים abcde

אני לא מבין עדיין מה הבעייה בלעשות לדוגמא abc ל 3 אימונים

ו abcd ל 4 אימונים?

האם למי שמתאמן חזק זה בסדר או שזו טעות?

מה המקסימום שאפשר לתל לשריר לנוח איתי שבוע?

(בין אימון לאימון)

ולעופר מה אתה חושב על זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לדני

ד''ר איתי זיו
    20/02/2012

הערותי....
    1. אימון מפוצל ל- 4 חלקים מתאים לפוקדים את חדר הכושר 6-5 פעמים בשבוע לפחות. אימון של 4 פעמים ופיצול התוכנית ל- חלקים לא מתאים ולא יקנה אפקט האימון הנדרש. המנוחה ארוכה מדי בין אימון לאימון ויש גם חשש לפציעות.
    2. ישנם אמנם מתאמנים שגם בתוכנית של 4 אימונים בשבוע ופיצול ל- 4 חלקים יתקדמו וישפרו יכולתם אך אינם הרוב.
    3. המנוחה בין אימונים בחדר ה כושר לאותה קבוצת שרירים שפועלת הנה בין 48-120 שעות בממוצע. תלוי כמובן ברמת המתאמן.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתי

שלמה כהן
    21/02/2012

אז איך זה שאני מכיר הרבה מתאמנים וגם מאמנים שהוכשרו באמריקה ובאתרים אמריקאיים שאומרים ש

לדוגמא ל 3 פעמים אפשר לעשות abc

הם טועים אין דבר כזה

ולדוגמא אני אישי בא בין 4 ל 5 פעמים בשבוע ועושה abcde

כל יום שרירי אחד וידיים ביחד ולפעמים לא מספיק את כל הגוף באותו שבוע ויש תוצאות טובות?

מה שאני עושה זו טעות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה?

איתמר
    23/02/2012

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדני - המשך

ד''ר איתי זיו
    29/02/2012

הערותי....
    1. כפי שהזכרתי... בודדים הם המקרים שמתאמן הפוקד את חדר הכושר 4 פעמים בשבוע יפצל את תוכנית האימון ל- 4 חלקים ויתקדם. יש ברשת אין סוף תוכניות. חלקן לא מתאימות ולא מדויקות כלל וחלקן - כן. לכל מתאמן מתאימה תוכנית אימונים אחרת ובמידה במקרה המצוין שלך חלה התקדמות בפיצול ל- 4 חלקים על סך 4 ימים בשבוע - המשך כך. אני בספק!!!!!!!!!!!
    2. תוכניות אימון שונות הן ניסוי וטעייה. מנסים על ציר הזמן תוכניות אימון שונות וכך יודעים גם מה מתאים יותר ומה פחות. יש מאות תוכניות. לכל אחד מתאים סוג תוכניות אחר בשל מבנה גנטי שונה, אישיות שונה ועוד.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו