מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר זיו. סקוואט בכח מתפרץשבי21/02/2012
אני רוצה להתחיל לעבוד על תרגיל הסקוואט עם מוט בכח מתפרץ(כמו שהמרת לי) כדי לעזור בשיפור הניתור. מספר חזרות 6-8 משקל בינוני גבוהה.
אם אני ירד לסקוואט לאט לאט וישב על כסא למשך חצי שנייה, ואז אני יעלה חזרה לעמדת המוצא באופן מתפרץ, וכך חוזר חלילה.
האם המחשבה שלי נכונה?
2.האם תוכנית הרגליים הבאה מתאימה לחיזוק המפרקים ומנייעת פציעות כדורגלן בן 21.
תרגיל 1: סקוואט גאמפ עם מוט על העורף-כח מתפרץ 4X8
תרגיל 2: סטיף לג דדליפט-לחזק את ההמסטרינג 4X8
תרגיל 3.פשיטת ברכיים במכונה 4X10 -על מנת למוע פציעות ברכיים
תרגיל 4:הרמת עקביים-חיזוק שריר התאומיים,וחיזוק סביב רצועות הקרסול
תרגיל 5:תרגיל במכונה למפסעה-חיזוק המקרבים על מנת למוע פציעות באזור זה.
אין כמוך בעולם איתי!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר זיו. סקוואט בכח מתפרץ - תגובה
ד''ר איתי זיו21/02/2012היי
מאיר.....
1. התרגילים טובים. מספר חזרות 10-6 בעומס גבוה במיוחד - חשוב. חשוב החימום המקדים לפני. לרשום המשקלים ולראות שיש התקדמות בעומסים גם חשוב.
2. ניתן לשלב בהמשך אימונים פליאומטריים בהם קופצים ממקום גבוה לנמוך וקופצים שוב מעלה. בהמשך מוסיפים משקל.
3. חשוב לגוון בתרגילים ולא לבצע רק אותם תרגילים. ניתן לשלב גם לחיצת רגליים למרות שהתרגיל אינו פונקציונלי כמו סקווט, מכרעים וכדומה.
4. חשוב לכמת השיפור בניתור אחת למספר שבועות.
5. הרכב הגוף - חשוב לדעת מה רמת אחוזי השומן בגוף. במידה ומדובר על אחוזי שומן שהנם מעל הממוצע יש לכך השפעה על הניתור (לשלילה כמובן).
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)