מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתחגיא2627/02/2012
שלום,
יש לי בבית מתח אבל אני לא מצליח לעשות אפילו אחד וזה גם אחרי שבועיים של נסיונות.
אני בן 26 עם כושר ירוד, סובל מעייפות כרונית ודיכאון של שנים ומבנה גופי רזה.
אני מנסה להתחזק, אבל גם אחרי שבועיים אני לא מצליח לעשות. אשמח לשמוע טיפים/עצות.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה ממני
נמיר27/02/2012אני גם היתי "חלש"עד שהתחלתי לעשות תרגילי רגלים מורכבים (סקוואט, דד ליפט ומכרעים) , זה ממש יחזק אותך בכל הגוף וישפר את מצב הרוח שלך-בקיצור אדם חדש)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתח - תגובה
עופר קיס27/02/2012הי יואב,
ראשית עלי לכתוב שכל הכבוד שאתה מתחיל בדרך חדשה של פעילות גופנית שידועה ביכולתה לשפר את מצב הבריאות ומצב הרוח. שנית, עליה על מתח למי שחלש היא משימה קשה מדי להתחלה. ממליץ לקנות משקוליות או גומיה עם ידיות TUBE ולבצע תרגילי יזוק כללים. כנס לU TUBE ותרשום BASIC EXERCISES WITH EKASIC BAND או TUBES . מצא מגוון תרגילים שמוצאים חן בעיניך. בצע אותם במנח גוף זקוף עם התנגדות שאתה מרגיש שיש עבודה. 3 מחזורים של 10 חזרות, יום כן, יום לא.
אידיאלי כמובן שתגיע למועדון בריאות עם מדריכים איכותיים ותקבל תכנית מתאימה ליכולותיך.
מקווה שעזרתי
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)