מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי שרירים לאחר אימוןמירי01/03/2012
שלום רב!
אני בת 36 ומשתתפת כחצי שנה בשיעורי כושר (ארובי, סטפ וכדו' בשילוב תרגילי חיטוב, משקולות, כדור וכו) פעמיים בשבוע, שעה בכל פעם. באופן קבוע למחרת השיעור אני סובלת מכאבים בשרירים והתכווציות. כשרק התחלתי חשבתי שזה מכיוון שלא עשיתי מס' שנים כושר בכלל אך אני כאמור כבר כחצי שנה והתופעה לא חלפה. לפעמים הכאבים חזקים מאד ולפעמים בעוצמה חלשה. האם זה סביר ונורמלי או מעיד על בעיה?
יש לציין שאני עושה את כל התרגילים "עם כל הלב" ובמקסימום הכח.
תודה מראש!
מירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום למשל, קשה לי מאד להתיישב ולקום
מירי02/03/2012ולעלות ולרדת מדרגות מרב כאבים בירכיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי שרירים לאחר אימון - תגובה
עופר קיס04/03/2012יתכן, אך הפחיתי מעט את הקושי, אין צורך לצאת מכל אימון תפוסים. ניתן לבצע אימון קל ובאותו השבוע אימון שני קשה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי שרירים לאחר אימון - תגובה
ד''ר איתי זיו09/03/2012הערותי....
1. חשוב לבדוק ולשלול בעיות שונות כמו חסרים תזונתיים, גמישות שרירים ירודה ועוד.
2. כאבי שרירים אמורים להיות מפעם לפעם אחרי אימונים קשים ולא על בסיס קבוע!
3. מציע לא להתאמן ברמה גבוהה כול עוד לא ידוע מקור הכאבים.
4. מציע להתייעץ בפורום פציעות ספורט.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)