מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נחווששששאלי10/02/2008
שלום קוראים לי אלי אני בן 18 עוד מעט
גובהי מטר 78
ואני שוקל -70 67
בשנה האחרונה השמנתי 10 קילו
וברצוניי להוריד כ7 קילו משום שאיני מרגיש בנוח ורוצה להתפטר מעודף השומן כמה שיותר מהר לפני שמגיע הקיץ וחוזרים לחולצות הקצרות והדקות
עכשיו השאלה שלי היא כזאת
עם אני מתחיל לרוץ 3-4 פעמים בשבוע וכל פעם במשך שעה
ומתאמן בבית כל יום 4 סטים של שכיבות סמיכה כל אחד 20
וכפיפות בטן 5 סטים כל אחד 20
ואוכל רגיל כמובן שבלי חטיפים שוקוולד ...וכל השטויות האחרים
במשך חודש או חודשים כמה אוכל להרזות ?
ובבקשה לא להגיד לי שאני גם צריך לאכול בריא על ידי תפריט מותאם בכדי שזה יעזור להרזות וכדומה
כי אני יודע
פשוט סתם מתענין לדעת כיצד בערך אוכל להוריד ע"י ריצה ואימון בבית של שכיבות סמיכה + כפיפות בטן
תודה
אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניחוש פרוע
עופר קיס10/02/20081. אל תתחיל לרוץ שעה כל פעם . אתה עלול להיפגע אורטופדית ובריאותית, תתחיל בהדרגה 15 דקות ותוסיף כל יום 2 דקות. תנוח אחרי 4 ימים יום אחד ותמשיך. אל תעבור את התחושה שקשה לך בריצה
2. ריצה בקצב מתון במשך חצי שעה במשקל שלך שורפת כ 300 קלוריות
3. ק"ג שומן שווה 7000 קלוריות
4. אם אתה אוכל הרבה מתוקים ושטיות ותוריד אותם, יתכן ותרד כ 3/4 ק"ג בשבוע
5. יום כפיפות בטן ויום שכיבות סמיכה. לא לבצע כל יום את כולם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)