גיוון באימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיוון באימון
    אלעד
    08/03/2012

אם אני מתאמן 3 פעמים בשבוע..אני עושה חזה בייספס
    גב טרייספס
    ורגליים כתפיים כאשר יש יום מנוחה בין יום ליום
    ולכל שריר אני נותן בערך 6 סטים של כח עם מספר חזרות 6-10
    ואחרי זה אני מכניס יותר שרירי ליבה עם מספר חזרות גבוה-12-15..זה בסדר?
    לדוגמא רגליים סקווט 3*6
    ודד ליפט3*8 ואחרי זה עוד 6 סטים רגליים על פיטבול או תרגילים שמשלבים גם שרירי ליבה..וכנ"ל לכתפיים..
    מה אתה אומר?
    אני עושה זאת כי נמאס לי מהתוכניות הסטנדרטיות ואני רוצה להכניס קצת גיוון ותרגילים מורכבים כמו קלין ג'רק ותרגילים שיוצרים שילוב ולא מבודדים לחלוטין כמו שעשיתי עד עכשיו..
    לפי תורת האימון או לפי הנדרש יש לעבוד רק על מרכיב אחד או שאפשר לשלב כמה מרכיבים באימון-כמו כח,סבולת,יציבות וכו?
    והסדר הוא נכון?כח בהתחלה ואחרי זה עבודה על שרירי ליבה ותרגילים מורכבים?
    תודה וחג פורים שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיוון באימון

הוספת תגובה

• גיוון באימון - תגובה

ד''ר איתי זיו
    09/03/2012

הערותי....
    1. ראשית התרגילים וסוג האימון הנם ברמה של מתקדם! ללא ספק.
    .2. בעקרון יש להתחיל באימון הכוח ולאחר מכן לעבור לשיפור מרכיבים אחרים. תלוי רבות במטרת האימון העיקרית.
    3. חשוב שהאימון לא יהיה ממושך מדי. עד שעה מספיק בעיקרון. מעבר לכך באימוני היפרטרופיה למשל, מופרשים הורמונים קטבוליים ולכן נמליץ אימונים קצרים יחד.
    4. שרירי ליבה - בסוג התרגילים המצוין גם כך הם פועלים הרבה. לא בטוח שצריך להקדיש להם הרבה תרגילים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו