אני ממש מבולבל..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממש מבולבל..
    בר
    13/03/2012

שלום לכולם
    שמי בר אני בן 16 אני ילד יחסית גבוה 1.81 שוקל 75 ק"ג.

כרגע אני מתאמן במכון בערך חצי שנה ואני רואה שינויים קטנים בידיים, מעט בבטן,חזה קצת מתחיל לתנפח ובמתח השינוי הכי גדול..(שיפור של 10 עליות מתח שלמות ומלאות בחודשיים בערך..)
    המטרה שלי היא בעצם פשוטה להגיע לחופש הגדול- לקיץ בעצם ולהרגיש נוח עם הגוף שלי כשאני מוריד חולצה בים..אני יודע שזה נשמע קצת נדוש אבל זה ממש חשוב לי..
    אני רוצה לעצב את הבטן שלי קצת יותר, כרגע מסתתרים להם ארבע ריבועים שלאט לאט נחשפים יותר(אני גם עושה מעקב של תמונות אז ככה שניתן לראות שינוי מהותי..אני יוכל להעלות את התמונות אם יהיה צורך..) אני רוצה בעצם לזרז את התהליך כמה שיותר אם זה להתחיל לרוץ בשביל להוריד אחוזי שומן, לצרוך אבקת חלבונים, לקחת תחמוצת חנקן וכו'..
    אני נורא מבולבל אני חדור מוטיבציה וממש רוצה להתחיל לזרז עיניינים אני רק רוצה לעשות הכל נכון וכמו שצריך.

אני מקווה שהשפה שלי לא ילדותית מדי אבל בכל זאת תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני ממש מבולבל..

הוספת תגובה

• לבר -תגובה

ד''ר איתי זיו
    14/03/2012

ראשית כתבת יפה מאוד והסברת....
    1. לפי מה שציינת הנך מתקדם בקצב סביר ורואה שינויים.
    2. לא צוינו מספר האימונים השבועיים ומה בדיוק נעשה בהם. בפועל על מנת להגיע לתוצאות באימון הכוח מומלצים 3 אימוני כוח שבועיים. בעיקר אם המטרה הנה העלאת מסת שריר. בהמשך י ש להעלות ל- 4 .
    3. אבקות חלבון - לא חובה לעשות בהן שימוש אם התזונה מאוזנת. לעיתים מתאמנים רזים לא אוכלים מספר קלוריות רב מספיק ואז יש לשקול שימוש בתוספים שונים.
    4. מה מטרת האימון העיקרית? אם רק לראות ריבועים בבטן אזי המטרה לא כה מסובכת. אם המטרה הנה העלאת מסת שריר כוללת? יש להפחית אחוזי שומן, ולבצע תרגילים בעצימות מתאימה לשרירי הבטן. שחוב מאוד לגוון במקרה זה.
    5. לא היה ברור תחמוצת חנקן??????????????
    6. שיפור ממשי הנו רק לאחר מספר חודשי אימון. כך שהנך בדרך הנכונה.
    מומלץ מאוד לבנות תוכנית אימונים מסודרת ומקצועית.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבר

ד''ר איתי זיו
    15/03/2012

מחדד......
    1. לא הכרחי - אבקת חלבון אם הנך אוכל מאוזן. כן ניתן לעשות שימוש בהמשך בקריאטין וחומצות אמינו מסוימות. לא עכשיו.
    2. יש אם כך להתאמן בתוכנית מסודרת כוללת לשם העלאה של מסת שריר. חשוב לכמת ההתקדמות ולראות שהנך בכיוון הנכון. בעיקרון בתוכנית AB ניתן להתקדם באופן ממש משמעותי.
    3. מבחינת עלייה במסת השריר יש להקפיד על התנאים הבאים: תזונה מתאימה (מועשרת חלבון, יחס נכון לפחמימות וכדומה), מספר אימונים מתאים, עצימות אימון גבוהה!, מספר חזרות ממוצע באימון של 15-6 בממוצע, זמני מנוחה של 90-45 שניות בממוצע בין הסטים.
    4. לגבי שרירי הבטן - ראה לבדוק אחוזי השומן על בסיס קבוע. רק שאחוזי השומן יהיו נמוכים יחסית, 12% ומטה בממוצע ניתן בהחלט להבחין בשרירי הבטן.
    בברכה ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגידו NO ל NO

איציק
    15/03/2012

5. מדובר בתוסף שאמור להגביר את כמות(NO) ה Nitric oxide בדם, בד"כ באמצעות חומצת האמינו L-arginine. אותו NO אמור לעזור בזרימת הדם וביצירת חלבונים בשריר.

יש מעט ביסוס מחקרי (אם בכלל) שהעסק עובד, אבל יש די הרבה ביסוס כלכלי ליצרנים להמשיך לפמפם את סגולותיו של המוצר, כמו כל מליון התוספים האחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו