דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    גילת
    14/03/2012

הקיץ מתקרב ואני רוצה להתחיל להוריד את כל הקילוגרמים שהעלתי והצלחתי להסתיר בחורף.. בשנים האחרונות לא באמת הצלחתי להתמיד וויתרתי דיי מהר.. ניסיתי לשלב תזונה נכונה כמובן עם הליכות אבל כנראה שזה לא הספיק והיה חובבני מדיי.. הייתי שמחה לדעת איזו פעילות גופנית מומלצת ועוזרת לראות תוצאות בהקדם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• דיאטה - תגובה

ד''ר איתי זיו
    14/03/2012

הערותי.....
    1. החשוב ביותר הנו התמדה. גם כשמתחילים חשוב מאוד להמשיך. הפעילות שיש לבצע על בסיס קבוע הנה אירובית 3 פעמים בשבוע לפחות. בנוסף להוסיף אימוני התנגדות לפי מ שאוהבים. חדר כושר, שיעורי סטודיו שונים וכדומה העיקר שהעצימות תהיה גבוהה דיה.
    2. במידה וישנם קשיי התמדה, מומלץ מאוד למצוא הדרך להתמודד עם כך. להצטרף לקבוצה - מצוין, סוג פעילות אטרקטיבי וחדש גם טוב, חוג ריקוד הכרוך בהוצאה קלורית רבה וכדומה. כיום ישנן צורות אימון שונות עצימות המאפשרות אימונים קצרים של 30-20 דקות והוצאה קלורית רבה יחסיץ יש לבנות במקרה זה הכושר בהדרגתיות. לדוגמה: אימון על מחזורי, קרוס פיט וכדומה.
    3. תפריט ת\ונתי הנו המפתח לעניין בנוסף לפעילות הגופנית. כמובן עם איש מקצוע על מנת לא לעשות טעויות בדרך.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה

חן
    16/03/2012

לדעתי גם חשובה ההתמדה, פשוט צריך לחפש, אני חושבת שהכי קל לנעול נעליי ספורט לקחת בקבוק מים ולצאת לדרך אבל כל אחד יאהב משהו אחר, יש אלה שאוהבים אתגרים בספורט שלהם, יש כאלה שמעדיפים מכון כושר ששם יש הדרכה ומזגן אני מצרפת לך משהו לקרוא מקווה שיעזור לך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו