מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטהגילת14/03/2012
הקיץ מתקרב ואני רוצה להתחיל להוריד את כל הקילוגרמים שהעלתי והצלחתי להסתיר בחורף.. בשנים האחרונות לא באמת הצלחתי להתמיד וויתרתי דיי מהר.. ניסיתי לשלב תזונה נכונה כמובן עם הליכות אבל כנראה שזה לא הספיק והיה חובבני מדיי.. הייתי שמחה לדעת איזו פעילות גופנית מומלצת ועוזרת לראות תוצאות בהקדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה - תגובה
ד''ר איתי זיו14/03/2012הערותי.....
1. החשוב ביותר הנו התמדה. גם כשמתחילים חשוב מאוד להמשיך. הפעילות שיש לבצע על בסיס קבוע הנה אירובית 3 פעמים בשבוע לפחות. בנוסף להוסיף אימוני התנגדות לפי מ שאוהבים. חדר כושר, שיעורי סטודיו שונים וכדומה העיקר שהעצימות תהיה גבוהה דיה.
2. במידה וישנם קשיי התמדה, מומלץ מאוד למצוא הדרך להתמודד עם כך. להצטרף לקבוצה - מצוין, סוג פעילות אטרקטיבי וחדש גם טוב, חוג ריקוד הכרוך בהוצאה קלורית רבה וכדומה. כיום ישנן צורות אימון שונות עצימות המאפשרות אימונים קצרים של 30-20 דקות והוצאה קלורית רבה יחסיץ יש לבנות במקרה זה הכושר בהדרגתיות. לדוגמה: אימון על מחזורי, קרוס פיט וכדומה.
3. תפריט ת\ונתי הנו המפתח לעניין בנוסף לפעילות הגופנית. כמובן עם איש מקצוע על מנת לא לעשות טעויות בדרך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה
חן16/03/2012לדעתי גם חשובה ההתמדה, פשוט צריך לחפש, אני חושבת שהכי קל לנעול נעליי ספורט לקחת בקבוק מים ולצאת לדרך אבל כל אחד יאהב משהו אחר, יש אלה שאוהבים אתגרים בספורט שלהם, יש כאלה שמעדיפים מכון כושר ששם יש הדרכה ומזגן אני מצרפת לך משהו לקרוא מקווה שיעזור לך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)