לעופר קיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעופר קיס
    איתמר
    16/03/2012

אני מאמן כושר רציתי לדעת לפי מה אני בוחר לפצל למתאמן את התוכנית

לעבוד על כל שריר פעם בשבוע או פעמיים?

לדוגמא אני עובד על כל שריר פעם בשבוע כי ני עובד חזק

למי שעובד חזק ומעוניין בפיתוח גוף לפצל לכל שריר פעם בשבוע
    ולמי שעובד לא חזק פעמיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעופר קיס

הוספת תגובה

• עדיפות לאתגר כל שריר לפחות פעמיים

דן כהן
    17/03/2012

אהלן איתמר.
    באופן כללי לפי מה שאני מכיר, יש המלצה לאתגר כל שריר בגוף או לחילופין קבוצת שרירים- לפחות פעמיים בשבוע. במידה ואתה עובד חזק מאוד על קבוצה מסוימת תוכל לעשות אימון קל מאוד ביום אחר בשבוע לאותה קבוצה תוך כדי שילוב שלה באימון חזק של קבוצת שרירים אחרת.

לשאלתך האם לפצל אימון כן או לא: שוב, כל עוד אתה עובד על כל שריר לפחות פעמיים תוכל להרכיב כל תוכנית שתרצה. שים לב שבמידה ויש למתאמן לחץ של זמן אפשרי בהחלט ואף מומלץ להרכיב תוכנית שבה תהיה נגיעה בכל קבוצות השרירים בגוף בכל אימון, על ידי שימוש בתרגילים מורכבים במקום תרגילים שעובדים רק על מפרק אחד.
    לדוגמא, אימון כזה יכול להיות:
    1. BENCH PRESS(עובד על מקרבי הזרוע, מיישרי המרפק)
    2. LAT. PULL DOWN - משקל גוף/הוספת משקל: עובד על כופפי מרפק ומקרבי זרוע
    3. SHOULDER PRESS: מרחיקי כתף ומיישרי מרפק
    4. ROW באחיזה רחבה: מקרבי שכמות, מכופפי מרפק.
    5. SQUAT- מגרה היטב את רוב קבוצות השרירים בגף התחתון.
    במידה והתר' הנ"ל יתבצעו באמצעות משקולות חופשיות תוכל לגרות גם שרירים אחרים כולל שרירי ליבה ומייצבים.
    בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדן

איתמר
    17/03/2012

בתור מאמן כושר כבר כמה שנים זה לא נכון מה שאתה אומר כי אני אישית בלי סטרואידים התקדמתי הרבה יותר בעבודה של כל שריר פעם 1 בשבוע כי אני מתאמן בעצימויות גבוהות ובדרך כלל לכל מי שתראה גוף ממש מפותח עובד פעם 1 בשבוע על כל שריר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעופר קיס - תגובה

עופר קיס
    18/03/2012

נשמע הגיוני - תלוי בהתאוששות גנטית ופונקציונאלית (תזונה ושינה ). אין מנוס מלהתנסות, לכתוב את תכנית האימון ולהשוות באופן זמנ י. בנוסף נכנס אפקט ההנאה מהאימון שהוא קריטי להמשכיות. חשוב כמובן לקחת בחשבון התפתחות סימטרית ומאוזנת שזה לא דבר קל לייצר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לעופר קיס

איתמר
    01/04/2012

אבל לפי המחקרים אין נכון או לא נכון

לדוגמא אני מתאמן 4 5 פעמים בשבוע כל פעם שריר אחד באימון יוצא לי לעבוד על כל שריר בין 7 ל 9 ימים ויש התקדמות

ולפי הספר צריך לעבוד על כל שריר פעם ב 72 שעות לא?

אז איך אני יודע מה נכון ומה לא ואיך לבנות ולהתאים את התוכנית האידיאלית למתאמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לעופר קיס - תגובה

עופר קיס
    01/04/2012

הי
    רק לפי גרף ההתקדמות שלו, התחושות שלו ובדיקת רצף תכניות האימון הכתובות שלו.
    יתכן ושתי האפשרויות מתאימות ויתכן שאחת יותר מהשניה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תגובה לעופר

שלמה כהן
    02/04/2012

אם אני בתור מאמן כושר

מביא תוכנית למתאמן שבא 3 פעמים abc אז זה טוב?

פשוט לפי הניסוי וטעייה שלי עבודה חזקה על שריר פעם בשבוע מפתחת יותר טוב את השרירים לפחות ככה זה אצלי

למרות שלפי הקורס בוינגייט שלמדתי אומרים 3 פול בודי

ו 4 ab

אני מעדיף לתת למתאמנים שמעוניינים בפיתוח שרירים פיצול ועבודה על כל שריר פעם ב שבוע

ועבודה של פעמיים בשבוע או 3 על כל שריר לכאלה שמעוניינים יותר בכושר כללי בלי פיתוח גוף מחשבה נכונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תגובה לעופר - תגובה

עופר קיס
    02/04/2012

רק אם הם יכולים לעמוד בעומס כזה גדול על קבוצת השרירים
    כל העניין של ABC פעם בשבוע זה שבכל יום נכנסים חזק מאד לשריר. אם רמת המתאמן מספק בסדר,אם קשה להם הם יפגעו או תוצאותיהם ירדו - לכן אמרתי שתכתוב את תכניות האימון והביצועים שלהם לטווח מסוים ואז קבל החלטה מושכלת
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו