היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    No Name
    10/05/2007

שלום ,
    רציתי לדעת כמה דברים..
    איזה תרגילים יכולים להוריד מהיריכיים ואילו מהאיזור המלא של היריכיים?
    ואיזה תרגילים יכולים להוריד מהבטן?
    ואיך אפשר לדעת אם וכמה המשקל כולל מסת שריר??
    וזה נכון שכשמתאמנים בחדר כשר אז זה עוצר את הגובה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• עבודה רבה על הבטן, תוריד את השומן

יורם אילת
    11/05/2007

"עבודה רבה על הבטן, תוריד את השומן באזור זה"
    עובדה: לא ניתן לבצע הרזייה מקומית לפי בחירה .
    בכדי לשרוף את השומן, יש לבצע פעילות אירובית, כגון הליכה, ריצה, אופניים, אליפטי,... בעזרת הפעילות האירובית רקמת השומן תרד מכל הגוף. יש לזכור כי אם באזור מסויים בגוף (למשל בטן) יש תאי שומן רבים במיוחד (ולכן שומן רב), ייקח לאזור זה זמן רב יותר מאזורים אחרים להיפטר מהשומן.
    *אימון בטן יש לבצע עם ימי מנוחה בין האימונים , משך האימון 5-15 דקות , טווח החזרות 10-25.
    *מראה בטן חטוב מתאפשר רק ע"י שמירת אחוז שומן נמוך.

- מדדים כמו אחוזי שונן או מסה שרירית אפשר לדעת רק בעזרת מכשור מתקדם .
    -אימון בחדר כושר לא עוצר את הגדילה כמובן שיש חשיבות לתוכן האימון .
    בהצלחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילים ושומן

חנין
    01/06/2008

איך שהבנתי, שתרגילים לא מורידים שומן, אלא אני צריכה לעבוד אירובית,אז במה בדיוק התרגילים נועדו חוץ מלשפר את המראה והחיצוני והחיטוב? כלומר,מה עם האנרגיה וכל ההזעה בזמן ביצוע תרגילים בין האם זה לחיטוף בטן,ישבן ירכיים???
    אני לומדת במכללת וינגייט לתואר ראשון,אני עושה כמעט את שניהם והבעיה שאני לא יורדת במשקל ואני אוכלת מסודר בלי הגזמות ושומר,למרות שאני לא כזאת כלכך שמנה,יש לי 22%שומן, לא יאומן לאיך שאני נראית כי אני שוקלת 51 ק"ג וגובה 155.
    ויש לי שומן יותר באזור הריכיים,והישבן קצת בבטן??? מה אני עושה איתם, ואיך אני יכולה לבדוק בין האם זה שומן או שריר?כי אני קצת לא לגמרי שרירית
    סליחה אם התרחבתי בנושא....האמת זה עוד כלום
    אשמח לקבל תשובה בחזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו