פעילות גופנית וירידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות גופנית וירידה
    רעות
    19/03/2012

אני רוצה להתחיל להתאמן אבל אני לא מהאנשים האלה שאוהבים ספורט יותר מדי חשוב לי למצוא משהו שאני אוהב כי אני רוצה לרדת כ5 קילו, הבנתי שחשוב פעילות אירובית ואנרובית (משהו כזה) מה זה בעצם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות גופנית וירידה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית וירידה - תגובה

עופר קיס
    21/03/2012

פעילות אירובית כמו הליכה , שחייה, אופניים - פעילות מתונה עד שה לטווח של 20 דקות וצפונה
    אנאירובי, הכוונה לאימוני התנגדות , מכונות או משקולות לחיזוק העצמות והשרירים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות והרזיה

רעות
    22/03/2012

ואיפה להתחיל בעצם? עוד משהו יש לי ידיד שעוסק בספורט ולטענתו במקביל לפעילות אפשר גם לקחת תוספי תזונה כמו טבליות אשכוליות שהוא לוקח של סולגאר והוא אומר שזה עושה תחושת שובע ומזרז תהליכי הרזיה, האם זה מוכר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות והרזיה - תגובה

עופר קיס
    29/03/2012

15 דקות כל יום ולהוסיף 1-2 דקות כל אימון 3-5 ימים בשבוע
    בהצלחה
    אגב לגבי תוספים ממליץ להכנס לאתר התזונה
    עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו