לאיתי זיו בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאיתי זיו בבקשה
    שבי
    06/04/2012

איתי שאלתי אותך על אימון כנגד התנגדות הקשורה לאזור המותן.
    רשמת לי:
    "מציע להכין 10 תרגילים בסגנון זה . מדחובר על תרגילים איכותיים במיוחד שיביאו לשיפור ממשי של היכולת הגופנית. "
    1.איתי מה זה אומר 10 תרגילים בסגנון זה?
    2. אמרת שתרגילים אלה ישפרו משמעותית יכולות של ספורטאי. חוץ מיכולת האצה,מהירות וכח מתפרץ, אילו עוד יכולות גופניות תרגיל זה יכול לשפר?

שאלה אחרת
    "קראתי מאמר שאומר שכל מערכת הגוף חייבת חמצן כדי להתקיים ולפעול, וגם מערכת השרירית.
    אספקת החמצן לשרירים מתבצעת דרך כלי הדם אשר מזרימים דם עשיר בחמצן אל תאי השריר"
    אני לא ממש בקיא במושגים האלה, תוכל להסביר לי בבקשה מה זה החמצן הזה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאיתי זיו בבקשה

הוספת תגובה

• לד"ר זיו אפשאר תשובה בבקשה?

שבי
    08/04/2012

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאופיר

ד''ר איתי זיו
    11/04/2012

קיבלת תשובה???
    לדעתי התשובה שלי מופיעה מטה. רשמתי בטעות את השם שבי במקום אופיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשבי- תגובה

ד''ר איתי זיו
    09/04/2012

הערותי....
    1. אימונים לאזור המותן למעשה הנם אימונים לחיזוק השרירים האלכסוניים של הבטן שחשוב במיוחד לחזקם. תרגילים ברוטציה הוכחו במחקרים כיעילים במיוחד לשיפור יכולת ספורטיבית.
    2. יש הרבה תרגילים מתאימים - עם פולי אמצעי, תחתון, כסא רומי, כדור כוח ועוד ואם רק היה אפשר לשלוח סרטונים - הייתי עושה זאת. בפועל חשוב במיוחד להעתיק מרבית התנועות הנעשות במגרש לאימונים הנעשים בחדר הכושר. כך למעשה משפרים יכולות כמו יציאה מהמקום, שינויי כיוון ועוד.
    3. תרגילים אירכותיים הכוונה הנה לתרגילים עם עומס גבוה יחסית ופונקציונליים המתאימים להשגת המטרה. במידה ומדובר בשחקני כדורגל, למשל, ניתן להיכנס לאתר של פיפא ולראות סוג החימום המומלץ ואימוני כושר. תוכניות אלו נכתבו על ידי מומחים רציניים במיוחד.
    4. אימון התנגדות במספר חזרות מועט הנו אימון אנאירובי. במידה ומעלים מספר החזרות מערבים גם מערכת אירובית לפיכך חלק אימון ההתנגדות מפעיל מספר מערכות ולא רק מערכת אנאירובית ללא חמצן. בעת ביצוע 15 חזרות ומעלה בסט המיקוד הנו על המיטוכנדריה בתא שאחראית על הפקת האנרגיה בתא וקשורה לאימונים אירוביים.
    בברכה ומקווה שעזרתי מעט...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו