שריפת שומן נקודתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריפת שומן נקודתית
    קארן
    08/04/2012

הי למומחים.אשמח אם אוכל להיעזר בכם באיזושהי בעיה.שמי קארן,בת 43 עם כ-20קילו עודף משקל.
    לפני כחודשיים התחלתי לעשות הליכות בצורה עקבית,רצינית ודי מאסיבית. 7 ימים בשבוע, פעמיים ביום,הליכה של בין שעה לשעה וחצי כל בכל הליכה בקצב של 7 עד 8 ק"מ בשעה עם תזונה מאוזנת ובריאה ואני יורדת במשקל יפה.
    חוץ מהליכות וקצת מתיחות,אינני עושה עוד פעילות גופנית.
    בשנה האחרונה עליתי במשקל ואני מתכננת להוריד הכל חזרה אבל הצטברה לי הצטברות שומן מעצבנת, בבטן עליונה.
    כתוצאה מהפעילות הגופנית,הצטברות השומן בבטן התחתונה ירדה יפה אבל נתקע בבטן עליונה ואני מרגישה נפוחה וחסרת אונים.
    מדוע מצטבר שומן בבטן עליונה ואיך ניתן להוריד אותה ע"י פעילות ממוקדת כלשהי?
    לא ידוע לי על בעיה רפואית שיש לי וגם לא סובלת מכאבי בטן.

אשמח לעזרתכם

תודה וחג שמח

קארן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריפת שומן נקודתית

הוספת תגובה

• שריפת שומן נקודתית - תגובה

ד''ר איתי זיו
    09/04/2012

הערותי.. 1. לא ניתן להפחית שומן נקודתית ואופן הפחתת השומן הנה דבר שתלוי בגורמים רבים כמו גניטיקה, תזונה, אורח החיים ועוד.
    2. חשוב מאוד להוסיף אימוני התנגדות. רק כך ניתן להעלות את חילוף החומרים באופן משמעותי ולגרום לירידה משמעותית עיותר במשקל בהמשך. רק אימונים אירוביים לא מספיקים וגם לא מספקים את התוצאות הרצויות מבחינה אסתטית.
    3. חשוב לבצע תרגילים לשרירי הבטן - כפיפות גו באלכסונים, גשר קדמי/צידי ועוד. בהמשך ישפיע גם על המראה הכולל של הבטן. בנוסף, חשוב לדעת הרכב גופף- אחוזי השומן מכיוון שבעת שמתאמנים להרכב הגוף חשיבות רבה יותר לעומת משקל הגוף.
    4. ייעוץ עם דיאטן ספורט - חשוב במיוחד לשם בניית תוכנית תזונה ואימון גם יחד.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו