ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל
    מאירה
    08/04/2012

אני בת 20 ואני רוצה להוריד 10 ק"ג תוך חודשיים.. כיצד אני צריכה לפעול, מבחינת כושר ותזונה ?? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• ירידה במשקל - תגובה

ד''ר איתי זיו
    09/04/2012

הערותי....
    1. ירידה של 1 ק"ג בשבוע הנה סבירה.... 10 ק"ג בחודשיים - יחסית הרבה מדי. חשוב מאוד לאמץ אורח חיים בריא הכולל פעילות גופנית אחרת הירידה במשקל הנה תכלול גם מסת גוף רזה - מסת שריר.
    2. פעילות גופנית- אירובית וכן אימוני התנגדות חשוב מאוד לבצע על בסיס קבוע. אימונים אירוביים לפחות 3 פעמים בשבוע בימים לא עוקבים ואימוני התנגדות לפחות פעמיים או 3.
    3. חשוב מאוד לבנות תוכנית אימונים מסודרת עם איש מקצוע כך ניתן לקצר תהליכים באופן משמעותי ולהשיג תוצאות טובות.
    4. תזונה- חשוב לאמץ אורח חיים בו כמות הקלוריות הנצרכות קטנה יחסית וכמות השומן- קטנה. אחת הבעיות הגדולות במזון כיום הנו העושר בשומן. במיוחד כשאוכלים בחוץ. קשה להאמין אילו כמויות שומן יש במזון.
    5. חשוב להמדד מדי שבועיים בממוצע - משקל, היקפים, אחוזי שומן על מנת לוודא שאת בדרך הנכונה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל

מאירה
    09/04/2012

תודה ממש על העזרה מאוד מעריכה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו