בעניין לבטן שלי תעזרו לי בבקשה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • בעניין לבטן שלי תעזרו לי בבקשה!!
    דן
    09/04/2012

    שאני עושה שכיבות שמיכה כל הבטן שלי יורדת למטה שאני מתיצצב במצב הזה רואים כאילו יש לי בטן ענקית!!! שבריל במצב עמידה בכלל לא רואים את זה ואני שומר על כושר גופני אבל למה זה כך אני עושה שכיבות שמיכה אני שומר על עצמי יש לי בטן כמו של אישה בהריון יעני שהוציו מימנה משהויש משהו שאני יכול לעשות לאיזה זמן ממושך ולכמה זמן בבקשה תגידו לי אני מתחרפן פה!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • לדן- תגובה

    ד''ר איתי זיו
    11/04/2012

    הערותי....
    1. אי ייצוב עמוד השדרה בעת ביצוע התרגיל שכיבות סמיכה מעידים על שרירי בטן שאינם חזקים דיים. בשל כך יש הגגדלה של הקער הגבי. מכונה לורדוזה.
    2. חשוב לבצע תרגילים מתאימים לחיזוק שרירי הבטן ואולי אף לבצע שכיבות סמיכה בדרגת קושי נמוכה יותר. כמו ביצוע התרגיל שהידיים על כסא והרגליים על הקרקע.
    3. הנראת של הבטן במקרה המצוין ממש לא חשובה כי מדובר בשינוי תנועתי בעת ביצוע התרגיל ולא דבר קבוע. שחוב לבחון פרמטרים אחרים כמו אחוז השומן התת עורי, היתיבה, אופן ההתקדמות, סוג התרגילים הנבחר ועוד ועוד.
    4. מוצע לבצע תרגילים המחזקים בעיקר שת השרירים העמוקים של הבטן. לדוגמה, כפיפת גו באלכסונים, גשר קדמי, גשר צידי, תרגילים מסוימים על גבי כדור פיטבול ועוד.
    5. חשוב לבדוק הרכב הגוף. במידה ואחוז השומן גבוה (מעל 20%) בממוצע הרי שיש צורך לטפל בכך באמצעות אימון ותזונה מתאימים.
    בברכה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו