שאלה לגבי האימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי האימונים
    שלמה כהן
    13/04/2012

אני עובד כמדריך טיולים

ואני לא יודע כמה זמן אני מגיע לחדר כושר

יכול להיות שבוע שאני מגיע 6 פעמים

יכול להיות שבוע שאני מגיע פעם אחת

איזו תוכנית תתאים לי אני עובד בשיטת abc ככה שכמה שאני מגיע אני מגיע וגם לפעמים אני יכול לעבוד 3 ימים ברצף זה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי האימונים

הוספת תגובה

• תת

איתמר
    16/04/2012

מה אתם אומרים?<

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי האימונים - תגובה

ד''ר איתי זיו
    16/04/2012

הערותי...
    1. חוסר קביעות בהופעה לאימונים הנה בעייתית וגורמת לירידה ועלייה ברמת האימון על בסיס קבוע. במידה וישנה חוסר קביעות שכזו מציע לבנות תוכנית אימונים בה מפעילים בכול פעם את כול הגוף. השאלה הגולה הנה באיזו תדירות ההגעה לחדר הכושר הנה רק פעם אחת. ? אם הדבר אחת למספר שבועות לא בעייתי כול כך ואז ניתן להמליץ על תוכנית המפוצלת ל- AB אם התדירות רבה יותר אזי ההצעה הנה להפעיל את כול הגוף בכול פעם.
    2. לעצימות האימון חשיבות גדולה במיוחד. אי לכך במידה והאימון הנו עצים דיו ניתן לשמר היכולת זמן רב יותר למרות הפסקה. במידה והעצימות נמוכה, בעייתי יותר.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתי זיו

שלמה כהן
    17/04/2012

אבל אם אני עושה ab אני לא יכול להגיע 3 ימים ברצף

וגם עוד בעייה שאני עובד חזק על כל שריר לא יכול לעשות 3 שרירים באימון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו