מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי האימוניםשלמה כהן13/04/2012
אני עובד כמדריך טיולים
ואני לא יודע כמה זמן אני מגיע לחדר כושר
יכול להיות שבוע שאני מגיע 6 פעמים
יכול להיות שבוע שאני מגיע פעם אחת
איזו תוכנית תתאים לי אני עובד בשיטת abc ככה שכמה שאני מגיע אני מגיע וגם לפעמים אני יכול לעבוד 3 ימים ברצף זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת
איתמר16/04/2012מה אתם אומרים?<
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי האימונים - תגובה
ד''ר איתי זיו16/04/2012הערותי...
1. חוסר קביעות בהופעה לאימונים הנה בעייתית וגורמת לירידה ועלייה ברמת האימון על בסיס קבוע. במידה וישנה חוסר קביעות שכזו מציע לבנות תוכנית אימונים בה מפעילים בכול פעם את כול הגוף. השאלה הגולה הנה באיזו תדירות ההגעה לחדר הכושר הנה רק פעם אחת. ? אם הדבר אחת למספר שבועות לא בעייתי כול כך ואז ניתן להמליץ על תוכנית המפוצלת ל- AB אם התדירות רבה יותר אזי ההצעה הנה להפעיל את כול הגוף בכול פעם.
2. לעצימות האימון חשיבות גדולה במיוחד. אי לכך במידה והאימון הנו עצים דיו ניתן לשמר היכולת זמן רב יותר למרות הפסקה. במידה והעצימות נמוכה, בעייתי יותר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי זיו
שלמה כהן17/04/2012אבל אם אני עושה ab אני לא יכול להגיע 3 ימים ברצף
וגם עוד בעייה שאני עובד חזק על כל שריר לא יכול לעשות 3 שרירים באימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)