לד"ר זיו בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר זיו בבקשה
    שבי
    17/04/2012

אמרת לי שספורטאים מבצעים אימון כח מתפרץ לא רק לפלג גוף תחתון(סקוואט,סטיף לג דדליפט לדוגמא), אלא גם לפלג גוף עליון.
    1.איך אימון כח מתפרץ (בחדר הכושר) לפלג גוף עליון תורם לשחקני כדורגל על המגרש?
    2.האם ללחיצת חזה כנגד מוט באופן מתפרץ, כאשר מורידים את המוט לאט לאט לכיוון החזה, ואז דוחפים במהירות למעלה יכולה לעזור לשחקן כדורגל במשחק/אימון?
    3.אני מתאמן כבר 3 שנים בחדר הכושר כ 2/3 אימונים בשבוע על כל שרירי הגוף, עם דגש על שרירי הרגליים.
    חלק מהתרגילים אני מבצע כח מתפרץ כמו שהמלצת לי, לדוגמא סטיף דד ליפט באופן מהיר, סקוואט באופן מתפרץ וכו'.
    אומרים שאם שחקן כדורגל מעלה מסת שריר גדולה אז זה ישפיע על המהירות והזריזות שלו במגרש.
    איך שחקן כדורגל בגיל העשרים צריך לעבוד בחדר הכושר כאשר המטרה היא לעלות מעט מסה שריר אבל לא לפגוע בזריזות על המגרש?
    תודה רבה איתי אני לומד ממך הרבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר זיו בבקשה

הוספת תגובה

• לד"ר זיו ?

שבי
    24/04/2012

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו