מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לעופר קיסאיתמר21/04/2012
לעופר קיס דיברתי איתי לפני חודש
ואמרתי לך שעקב חוסר זמן אני לא יכול להגיע 5 פעמים בשבוע לחדר כושר
אז נישארתי בתוכנית של כל אימון שריר אחד כי אני עובד חזק ואני עושה כל שריר פעם ב 7-10ימים בערך התוצאות נשמרות קצת כאבי רגליים אחרי אימון רגליים אבל בגלל שאני עובד חזק
אז אתה אומר שלהישאר על התוכנית הזו או לעשות כל אימון שני שרירים ככה זמני המנוחה יהיו קצרים יותר בין אימון לאימון אף פחות עצימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעופר קיס - תגובה
עופר קיס23/04/2012איתמר שלום
שים לב - רק אתה יכול לקבוע אם התכנית שאתה מבצע טובה לך.
אם יש תוצאות - פצצה, אם אין או אין מספיק עליך לנסות תכנית אחרת. נסה תכנית ל 4-6 שבועות ותחליט בעצמך - מעבר להמלצה זו אינני יכול לעזור לך כיוון שהתגובה של הגוף שלך שונה משלי או כל אחד אחר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעופר
איתמר25/04/2012אני עושה כל שריר פעם ב 10 ימים מרגיש שהגוף שומר על עצמו
אני מעדיף ככה כי אני מתאמן חזק בעצימות גבוה ומתיש שריר אחד חזק
פעם ב 10 ימים לשריר זה סבבה לשמירה על המסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)