קצת הלכתי לאיבוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת הלכתי לאיבוד
    מישהי
    22/04/2012

היי מה נשמע?
    אני בת 21 שוקלת 52 165 ס"מ. מבחינת הגוף אני רזה עם תוספות-יש לי בטן כרס כזאת וצדדים וירכיים, התחלתי אימונים בחדר כושר לפני חודשיים אני עושה 3 פעמים בשבוע אימון של לפחות שעתיים. אני קצת מתוסכלת מבחינת מה לעשות כדי שהגוף שלי יהיה רזה להעלים את הבטן....המאמן אומר שלהשקיע יותר באנאירובי תרגילים לרגליים מכשירים אבל אני מרגישה שהרגליים שלי מתנפחות משרירים ופחות מרזות...הייתי רצה בעבר והפסקתי בגלל כאבי רגליים עכשיו התחלתי לעלות את אימון הריצה כך שאני עושה בחדר כושר ריצה איזה 50 דק-שעה ושעה מכשירים...אני מרגישה כשאני משתמשת במכשירים לבטן הבטן מתחזקת ונהיית שרירית אבל היא מתחת לשכבת שומן....אני פשוט לא יודעת במה להתמקד ואם ריצה תוריד לי את השומן מהבטן והרגליים?...ואם אני אשאל את המאמן הוא יגיד לי אנאירובי כי הוא פשוט אוהב את כל המכשירים ולא רוצה שאעמיס על הרגליים.
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת הלכתי לאיבוד

הוספת תגובה

• קצת הלכתי לאיבוד - תגובה

עופר קיס
    23/04/2012

הי
    רק תזונה - מקווה שברור " תזונה"
    שיהיה בהצלחה
    עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו